| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Salut. Îmi place de o fată și ea știe asta. Faza e că nu suntem împreună. Îmi e frica să o întreb, iar prietenii m-au sfătuit să o sărut pe neașteptate când suntem singuri. Nu știu cum să procedez. P.S. Aceasta fata este și una dintre cele mai bune prietene.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CosminCD a răspuns:

Sfatul meu este să nu te iei după prietenii tăi. Dacă vrei așa să faci o scenă hollywoodiană, poți să faci, însă nu garantez că vei avea viitor bun. Cel mai bine, i-ați inima-n dinți, întâlnește-te face-to-face cu ea și spune-i ce simți pentru ea. Să știi că asta e foarte important. Chiar dacă îți este frică, înfruntă-ți teama. Să știi că fetele apreciază mult băieții care au curaj să le spună direct ce simt pentru ele. Curajul de a o săruta înainte de a-i spune este doar un gel de tupeu. Am învățat că e mult mai bine să-i spui fetei între 4 ochi că-ți place de ea. Îți doresc succes și sunt convins că va fi bine.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E o porcarie ce ti-au zis aia.
Invit-o sa iesiti, incearca "Sa te dai" la ea, vezi cum reactioneaza, si din astea iti dai si tu seama daca te place si ea macar vreun pic. Daca da semne, poti atunci eventual sa incerci s-o saruti, altfel doar faci o situatie naspa pentru amandoi.

| Raven a răspuns:

Nu știu dacă i-ar plăcea să fie sărutată pe neașteptate chiar dacă sunteți buni prieteni. Poți proceda și altfel, îi dai de înțeles că ai de gând să faci asta, privindu-i insistent gura, apoi uitându-te în ochii ei. Te apropii și pui una dintre mâini pe obrazul ei, în felul ăsta îi dai timp pentru a se retrage dacă nu vrea să fie sărutată.

| Andreeush a răspuns:

Ai putea să o inviți la o cafea sau un film și profiți de ocazie și vorbești cu ea altfel trece timpul.

| Plato a răspuns:

De ce mai pierdem timp? Eu zic s-o f... pe neasteptate, daca tot e pana acolo.

Din ce sat uitat de Dumnezeu proveniti?

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Dacă spui ca e una dintre cele mai bune prietene..se prea poate ca sentimentul sa nu fie împărtășit. Însă nu te descuraja. Spune-i ce simți direct și intreab-o dacă și ea are aceleași sentimente pentru tine. Ce câștigi dacă te dai pe ocolite? Eu zic ca nimic.