| pureorigins a întrebat:

Salut, in urma cu cateva zile, mai exact vineri 2 octombrie am consumat in jur de 1.5g iarba in 2 persoane, dupa care am aflat ca trebuie sa refac vizita medicala pentru armata, aveti idee daca pana in data de 7 octombrie cand o sa efectuez analizele medicale o sa imi iasa ceva in urina sau sange? Tin sa mentionez ca nu sunt un adept al consumului de iarba, fumez ocazional o data la saptamana, am fumat de 3 ori in ultima luna (septembrie) si in cantitati destul de mici (maxim 1g) la 2-3 persoane. Si daca o sa iasa ceva, care sunt urmarile acesteia?

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

In general iarba poate sa fie detectata in sange 2 zile, in cazuri rare mai mult. DAR asta numai daca au loc examene toxicologice (adica te cauta specific de droguri), daca iau sange pentru alte teste de rutina (hemoleucograna, biochimie, etc) nu detecteaza iarba sau alte droguri.

| pureorigins explică (pentru Eireann):

Nu eram sigur daca iese sau nu, eu sper sa nu iasa, din cate am vazut pe datele de examinare nu scrie nimic de toxicologie, cat despre urina, are cateva subcategorii dar sunt toate pentru a examina vitalitatea corpului cum ar fi boli infectioase, insuficiente etc. Mersi frumos pentru raspuns.

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă ți-ar ieși ceva analize nu te vor primi în armată.

| Ionut659 a răspuns:

Păi dacă ești dependent în armată te verifică de alcol, droguri etc în fiecare zi. Cel puțin așa știu eu. Acum eu zic să te duci la un psiholog și să încerci să scapi de acest obicei. Știu că poate nu îți convine dar dacă vrei în armată trebuie să te lași.
Consecințele:
Nu te vir mai primi în armată.
Te vor duce la un spital și vor extrage substanța.
Etc.
Nu te speria, doar lasăte câte un pic. Sper că te-am ajutat.

| pureorigins explică (pentru Ionut659):

Nu pot spune ca sunt dependent, pot trai bine mersi si fara a consuma, dupa cum am zis nu sunt adeptul ierbii, am fumat perioada asta cat am asteptat pentru selectie pur si simplu pentru a ma relaxa, insa multumesc frumos de sfat, nu o sa mai practic asa ceva de acum incolo.