|

Salut! La scoala este un baiat blond cu ochi albastri si este din a 7 A! Eu sunt pe a Va! Mie cam imi place de el dar o fata tot zice ca e iubita lui dar nu e adevarat! Acel baiat ma cunoaste am idul lui si am vb doar o sg data pe mess! Astazi un coleg de al lui l+a luat pe Delu (baiatul de care imi pl) si la adus la mine si a zis katre el: Uite-o ma pe iubirea ta! si apoi eu am luato la fuga dar el Delu ma striga si a fugit dupa mine dar eu am continuat sa fug! Acum am o intrebare! El ma place? de fiecare data cand ies in pauza cu o prietena eu ma mai uit la el si el la mine! El zice ca ii sunt simpatica! Deci pana la urma el ma place sau nu? Dau fundita Urgent! dau si voturi

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da cred ca te place:Xincearca sa mai vorbesti cu el si sa afli daca intr-adevar te placebig grinsi nu ar fi trebuit sa fugi de el poate iti spunea ca te iubeste:Xbafta:X

5 răspunsuri:
| a răspuns:

1.Invata sa scrii cat de cat romaneste nu iti cere nimeni diacritice, dar nici asa. 2. Uite asa se umple tara de copii nedoriti. 3. Cand te duci la scoala concentreazate asupra oreleor nu asupra ochiilor albastri. Poate ca acum ai sa ma injuri, dar daca urmezi sfaturile astea o sa ai o viata mai buna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca esti la fel de frumoasa ca in poza nu ai nici o sansa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei de a 7 sunt neseriosi stiu pentru ca sunt in clasa cu ei,pai eu nu stiu daca te place sau nu,poate doar se joaca cu tine asa fac si colegii mei cu fetele mai mici sau poate chiar te place desi ma indoiesc deoarece chiar daca o sa fi impreuna cu el,vei fi,dar doar pentru o luna sau cateva zile ei isi schimba iubitele de pe o zi pe alta, iar ceea ce a spus colegul sau a fost doar o gluma.
Sfatul meu:Nu fa tu primul pas, lasa-l sa o faca el si mai lasa baietii i-a scoala in serios! Norocwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fata, esti pe clasa a 5. du-te si fa lucruri folositoare in viata, cum ar fi sa inveti. lasa ca o sa ai tu timp si de prieteni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Eu cred ca esti inca prea mica pentru o relatie.Ar trebui sa il uiti si sa iti faci un prieten mai tarziu, peste vreo 2 ani.Nu stiu daca te place,dar daca, chiar vrei sa afli atunci intreaba-l si gata! Dar iti zic, e inutil! Esti prea mica!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează