Si mie mi-e inca frica de intuneric.Si familia imi zice sa termin ca nu e nimeni in casa si apoi ma intreaba in gluma :Cine e Bau-baul.Cand sunt in intuneric ma gandesc la ceva linistit:o padure un film care l-am vazut de curand sa ma gandesc la alt sfarsit decat cel pe care l-am vazut, prieteni, scoala, apropo sa nu te gandesti la mate ca iti da fiori.Noroc!
Buna! Si eu cand ma pun la culcare si sting lumina, am impresia ca e cineva acolo si ma priveste, iar acest gand ma tulbura rau. Dar stii ce fac? Iau telefonul, il aprind ma uit cu lumina lui prin camera, dau un inconjur al camerei ca sa zicem asa, vad ca nu e nimeni insa tin telefonul tot aprins, pana mi se invata ochii in intuneric, sa pot distinge vreo miscare in camera. Cand m-am invatat sting telefonul, il pun la locul unde sta, ma intorc pe o parte inchid ochii si ma gandesc la ceva frumos care sa ma linisteasca si sa ma faca sa nu ma mai gandesc "ca sunt urmarita". Succes!:*
Asa ma simt si eu
parca ma urmareste cineva...
dar cand sunt pe intuneric incep sa cant in minte...ma ajuta mult
Ia`ti o luminita d`aia mica care se baga in priza, pune`o langa pat.si doormi . sau lasa radiou`l sau tv`ul deschis.
anonim_4396 întreabă: