|

Salut. Nu pot sa înțeleg de ce părinții mei nu ma lasă sa ies în strada nici pana la 10 sa stau cu colegi, prieteni sa mai vorbim. Am 15 ani! Mereu ma cearta și exagerează dacă vorbesc cu un băiat ca și simplu prieten. Bine înțeleg ca vor sa ma protejeze dar deja este enervant. Învăț bine, nu i-am dezamăgit și este vara vreau sa ma distrez, sa ies cu prietenii. Ma tine ca la pușcăriesad

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Atâta timp cât ești minoră trebuie să îți asculți părinții.
Ce vrei să faci afară după ora 10 noaptea?
Dacă ți se întâmplă ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Ora pe care ți-au impus-o nu e normala pentru un copil de 15 ani, pe mine ma lăsau și mai târziu de 10 când eram mic, în spatele blocului și colegii. Având în vedere ca stai cu colegii nu vad de ce ti-ar impune o anumita ora, pana la urma sunteți mai mulți, nu stai tu singura noaptea pe străzi (bine, asta în cazul în care colegii și prietenii tai fumează, consum substanțe interzise și chestii de astea, atunci sa zicem ca au un anumit motiv, dar chiar și în situația asta, dacă au încredere în tine te pot lăsa pentru ca știu ca nu o sa faci ce fac ei). Deci da, exagerează rău de tot, insista cât de mult poți, nu te lasă, pana la urma e vara, nu ai cum sa stai în casa toată ziua.
2. Ar trebui sa se bucure ca vorbești cu un băiat sau ca ai un prieten, cineva de sex opus cu care te înțelegi mai mult decât ca un simplu prieten, ar trebui sa fie deschiși cu tine la discuții de genu, legate de băieți (asta iar în cazul în care nu e ultimul vagabont și golan)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa insiști foarte mult și să vorbești cat mai deschis cu ei, întreaba-i de ce nu au încredere în tine. Poate ar fi o soluție daca le-ai face cunoștință cu prietenii tai. (Să vadă că sunt copii normali, nu golani sau la ce se gândesc ei)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează