| νєησм a întrebat:

Salut nu stiu daca potate fi numita o mare problema dar totusi e o problema deci am facut rost de nr de tel al unei profesoare din alt sat si am injurat-o (ea cred ca stia ca am fost eu ca m-a vazut de cat de 2-3 ori) si ea a sunat-o pe verisoarmea ca ea a invatat-o 4 clase si i-a zis apoi m-a intrebat de unde am nr si i-am zis ca de la ea cand nu se uita si se juca cu nr ei in banca la ora de informatica i l-am luat din banca pe furis si apoi i-a spus lui cristina care se crede cea mai tare frate si i-a spus si lui Claudia si la mai multe fete diriginta mea nu a aflat dar daca ma va spune o incurc rauuu si cand am venit de la scoala veneam cu un prieten ne-am luat la bataie cu Verisoarmea, Cristina si Claudia si pana la urma sau dat batute si am ajuns acasa si acum nu prea stiu ce sa fac dati-mi un sfat bun va rog dau fundahappy!

Răspuns Câştigător
| UninspiredName a răspuns:

Doar ai injurat'o? ca mie nu mi se pare ceva grav.adica da.bine.sigur o merita, dao draq.nu'ti mai face griji. o sa treaca.cati profi au fost injurati de elevi.oh go on.nu are ce sa iti faca.calm downwinking

4 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca te-ar aprecia foarte mult daca te-ai duce la ea, ai recunoaste si ti-ai cere iertare. Ce zici, esti capabil de asumarea responsabilitatii?
Bafta!

| BlackVeil a răspuns:

Frate, la tine nu s-a inventat VIRGULA, si PUNCTUL? Se vede cat de taran esti, la ce apucaturi ai! laughing
Putin imi pasa daca imi dai stupid sau nefolositor.

| noktambul a răspuns:

Get a life !

| ioana1704 a răspuns:

Cam incurcata poveste ai descris tu, fara punct, fara virgula, fara ortografie. Trebuia sa gandesti inainte sa faci asta. Dupa cum scrii ai cam fost certat cu scoala. O vreme vei traii in stres dar sper sa fii invatat ceva din asta! SA nu se mai repete!