Uite: http://www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-de-urgenta.htm incearca asta;)
O___O
Alooo!
12 ani, 39 kg...eu zic ca e bine.
Chiar nu va inteleg ce va trebuie voua slabit la varsta voastra.
La ce te afecteaza pe tine un kg sau 2 plus? Si daca ai slabi alea 2 kg,iti dai seama ca nu se observa,nu?
Si inca ceva: Chiar crezi ca se uita cineva la tine sau te cantareste din priviri? Te duci sa te distrezi, nu te duci ca fotomodel la un casting deci nu conteaza, poti sa ai 120 de kg.Cui ii pasa?
Nu inteleg de ce vrei sa slabesti da in fine
Dimineata inaine cu vreo jumate de ora inainte de micul dejun bea un pahar de apa cu lamaie(fara zahar).
Mananca la ore fixe.(asta ajuta cel mai mult)
Nu manca grasimi, prajeli, cipsuri etc.
Bea multe lichide si mananca foarte multe fructe bogate in apa si vitamine.
Nu bea deloc sucuri, doar daca is facute in casa.
Redu cantitatea de zahar la jumatate.
Fa cateva exercitii fizice, aprox juma de ora pe zi
Renunta la paine
Sper ca te-am ajutat!
Programul poti sa ti-l faci foarte usor singura adunand toate sfaturile de pe aici...
Doamne papusa... sa nu faci prostia sa slabesti pentru ca si asa esti ff slaba pentru varsta ta :O... eu zic sa te ingrasi putin macar pana la 41 ca sa arati mai bine in costum de baie popiki :*
MA fetelor voi ii sp sa slabeasca cand ea este sub greutatea normala?:O
Vreau sa`mi faceti un program`! Daca puteti`!
Va roggggggggg
Dau funda+folositor+inteligent`!:X:X:X:X
Buna! Te pot ajuta eu! Nu mai manca fast food manca cat mai putin gras si nu mai manca deloc cartofi prajiti zilele astea pentru ca stiu ca majoritatea copiilor le plac si presupun ca si tie incearca sa manaci supe peste si salata redu unpic din paine manaca putin si des mesteca foarte bine mancarea si in fiecare dimineata cum te trezesti pe stomacul gol bea o cana de apa fierbinte seara dupa ora 6 nu mai manca fa miscare:plimbate cu bicicleta cu rolele pe jos ...cam o ora jumate ai sa vezi ca o sa reusesti sa slabesti. Sper ca ti-am fost de folos.Mult succes:*.
Manaca mai putin gras renunta la fast food(inclusiv carofi prajiti) manaca salata, peste, supe de pui.In fiecare dimineata pe stomacu gol bea o cana de apa fierbinte si seara la fel inainte sa te culci.Nu mai manca dupa ora 6 seara.Incearca sa manaci putin dar des si mesteca foarte bine mancarea.Fa miscare cel putin o ora jumate :plimbate cu bicicleta cu rolele alearga.Cam atat sper ca ti-am fost de folos succes:*:*
Doamne dar esti slaba ce sa mai slabesti iti dau un sfat nu tine cura de slabire sau chestii mai degraba stai asa naturala grasa sau slaba unele fete zic vaii ce grasa sunt vaii ca mi se vad toate formele e lasa.le draga doar sunt ale tale
Hm, la 12 ani e OK 39 de KG, incearca sa mananci cat mai sanatos, ca pe la 14-15 ani (cand va incepe sa-ti placa cu adevarat de un baiat) sa ai vreo 46 de KG ca sa fi o fata OK si draguta. Nu e cazul sa slabesti, serios, dar daca chiar asta iti doresti, dupa cum ti-am zis, incearca sa mananci sanatos si regulat, de 3 ori pe zi + exercitii fizice 30 min pe zi sau poti alerga 30 min prin parc, ai multe posibilitati.
Mult succes!