| IntrebariCiudate007 a întrebat:

Salut, recent mi-am facut o iubita (Am paroape 19 ani).
Problema e ca eu nu am mai avut pana acum, cum anume sa ma comport cu ea? Cum e o relatie normala? Unde sa iesim? Ce sa facem?
Ce puteti sa-mi spuneti din experienta voastra?
Vreau sa clarific faptul ca nu sunt o persoana timida, si imi place sa vorbesc, si vorbesc de fapt foarte mult cu fetele.
Dar cu toate astea n-am mai avut o iubita.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Sallluuuut si tie! Relatie normala = gata in 3-4 luni.Deci nu vrei o relatie normala ci una fantastica.Dar voi evita sa scriu un roman asa ca ma voi limita la intrebarea ta.

Te comporti ca si pana acum doar ca nu vei mai face majoritatea lucrurilor singur ci impreuna.Iesiti sa mancati impreuna, ii acorzi atentie constant, ii faci cunostiinta cu prietenii tai, petreci timpul liber cu ea (indiferent de locatie), asculti ce are spus si o sustii, o implici in activitatile tale zilnice, o surprinzi din cand in cand cu ceva nou (nu flori, mor cand aud "nu`mi aduce niciodata flori". "Potoleste`te ca nu esti pe moarte") ramai bun la pat si etc. Deci cum am spus, faci ce faceai si pana acum, doar ca mai adaugi o persoana.

6 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Fa ce simti. nu ce iti spune lumea.

| David_Vaduva_1998 a răspuns:

Spune-i nb buna in fiecare seara iesiti la intalniri film muze locuri mai speciale Iti recomand ca la final de intalnire sa mergi undeva unde se vede bine apusul soarelui poti sa o mai scoti si in parc cumparai ingetata fi tu insuti vb cu ea despre familia ei spune-i ca o placi multe chesti nu pot sa iti zic tot ca imi ia o luna Sper Ca Te-am ajutat

| IntrebariCiudate007 explică (pentru David_Vaduva_1998):

Majoritatea raspunsurilor de aici m-au ajutat, dar din pacate nu pot da funda decat la o persoana.(Nu pot sa dau nici vot)

| David_Vaduva_1998 a răspuns (pentru IntrebariCiudate007):

Nici o problema atat timp cat te-am ajutat sunt multiumit Bafta cu iubita

| IntrebariCiudate007 explică (pentru David_Vaduva_1998):

Multumesc frumos.

| Boboc_Alexa_1997 a răspuns:

Fi un bărbat dulce atent discutați mereu sentimente voastre evitați certurile și uneori fi tu însuți daca te va iubi așa cum ești înseamnă că e a ta daca are pretenții nu e bună și nubtrrbe neapărat să ieșiți în oraș puteți să stați oriunde dar sa va înțelegeți e cheia