anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sunt ady am 16 ani si nu stiu ce sa fac sad
am vrut sa stau cu o fata de la mine din clasa destul de frumoasa si atragatoare dar asta nu conteaza asa mult imi placea mai mult cum se comporta, am incercat dar nu a vrut nicci acum nu stiu de ce este foarte timida dar am incercat in diferite moduri am incercat sa vorbesc cu ea dar a refuzat, a vorbit o prietena cu ea si a zis ca ma place una alta dar in fata nu stiu nu a avut curajul sa-mi spuna sau... nu stiu sad si nici nu mai conteaza acum
am nevoie de cineva sad parinti mei fiind cum sunt... mai am si eu nevoie de o imbratisare am nevoie de dragoste, caut de mult o persoana dar nu gasesc nu stiu... nu am petrentii vreau sa fie o persoana deschisa si cu care sa ma pot intelege bine happy
daca ai fi persoana aceea baga in lista id asta ady_badea23 acolo ne vom cunoaste mai bine big grin
thanks!

Răspuns Câştigător
| delia_9230 a răspuns:

Aaa pai ady in prima faza poate am putea fi doar buni prieteni
si doar pentru ca nu ai reusit sa o cuceresti pe fata respectiva nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi, ridicate de jos si tine capul sus crezi ca daca stai acolo pe jos siti plangi de mila se va intampla o minune? NU...ai viata inainte ady...du-te cu prietenii in cluburi si distreazate iar pe rand vor veni toate:si distractie si fete si tot ce vrei trebuie sa ai incredere in tine tu esti cel mai bun prieten al tau stiu ca suna cam egoist dar in lumea in care traim asta e n-ai ce face happy sper ca te-am ajutat APP AM 13 ANI

3 răspunsuri:
| delia_9230 a răspuns:

Ady a fost o reala placere sa te pot ajuta si sa vad c incepi sa gandesti pozitiv app mersi mult de funda happy

| delia_9230 a răspuns:

Ady a fost o reala placere sa te pot ajuta si sa vad c incepi sa gandesti pozitiv si mersi mult de funda happy

| zOoTeam a răspuns:

Mersi mult Delia pentru incurajare
stiu ca nu trebuie sa ma descrajez
dar nu pot sa fiu fericit cand o vad in clasa...
nu mai am chef de nimic sad nici de scoala nici de prieteni... de aceea caut pe cineva, daca va interveni o alta persoana in viata mea as fi fericit din nou adica am fi fericit :X