|

Salut! Sunt baiat, am 17 ani si m-am gandit la optiunea de a deveni un make-up artist...pur si simplu ma incanta ideea, ca si baiat imi place mult sa ma ocup de look-ul meu (par imbracaminte, cat de estetic arat) si sa machiez mi s-ar parea chiar interesant. Nu am probleme cu orientarea sexuala sau ceva, pur si simplu imi place happy am zis asta ca sa nu fie dubii pe aici big grin aa si sunt perfectionist deci probabil ma va ajuta.

Unde pot urma studii? Sunt din partea vestic-centrala a țării

5 răspunsuri:
| a răspuns:

P.S. Make-up este o alegere buna pentru un baiat. Unii chiar au vocatie pentru asa ceva. Dar să o facă pentru fete.

| a răspuns:

Nu trebuie să ai probleme de identitate sau orientate sexuală laughing
E o pasiune si multi băieți au ajuns să se ocupe de cooking, make up, hair style si o fac de multe ori mai bine ca fetele
Succes!

| a răspuns:

Gasesti o gramada de cursuri (scumpe, dar exista multe) in toate colturile tarii. Trebuie doar sa cauti pe google sau Facebook unele apropiate de tine.
Iar meseria asta presupune sa fii foarte sociabil, priceput, descurcaret. Femeile cred ca ar alege sa mearga la un baiat sa le machieze pentru ca e altfel. Si dupa ce faci cursuri, sa iti faci promovare pe Facebook, Instagram etc cu poze si ce mai trebuie. Dar mai intai uita-te la tutoriale pe Youtube pentru ca sunt tone tone tone, daca te uiti la ele si mai si exersezi (pe rude, prietene, cunostinte) nici nu cred ca va mai fi nevoie sa mergi la cursuri ca sa inveti meseria asta

| explică (pentru Furnicuta000):

Ok, mersi de sfaturi... sper sa nu fiu criticat/luat la misto ca sunt baiat, mentalitatea e josnica in Romania

| a răspuns (pentru Khromax):

Ai dreptate cu mentalitatea. Dar nu a celor care te critică. Ci a celor ca tine, care se indreapta spre feminizare. Daca vrei sa te placă o fata, fii masculin, adica băiat/barbat. Asta le place fetelor, nu unul care se cearta cu ea pe farduri si rimeluri.