|

Salut. Sunt in clasa a 8a si am un prieten care vrea să ajungaa la un liceu mai bun, pe profilul uman, științe sociale. Ar dori să știe dacă are șanse să ajungă acolo și dacă mai poate repara ceva! Mediile lui( generale/semestriale), după cum mi-a zis, sunt : 8, 86; 8, 76; 8, 37; 8, 46; 7, 88 ( aici a c-am scăzut); 8, 02; 7, 78; iar pe semestrul ăsta (sem. 2) vrea să ia o medie mai mare ca pe primul ( am scris mediile în ordine). Dau fundă și chiar e pentru un prieten deci vă rog, fără injuraturi, chestii de genu. happy Mersi

Și da, știe că, contează și ce rezultate ia în evaluare. laughing Dacă ia un 5 măcar la mate și sa zicem un 8 la română și cu mediile astea, iar pe sem. 2 își mai mărește oleacă media, are vreo șansă să ajungă la un liceu care anul trecut avea media de intrare 8, 10? Pe profilul menționat mai sus mă refer happy Și pentru tipii care o să zică "nu cumva ești tu prietenul?" Ei bine, nu, chiar vreau sa il ajut happy si de ce sa nu recunosc, sunt aproape în aceeași situație laughing

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa puna ca primele profiluri : stiinte sociale, filologie, la toate liceele din zona in functie de cum doreste el. Ulterior, se poate transfera tot pe profil uman la orice liceu doreste.

Este un profil usor, frumos si simplu de luat bac-ul cu nota mare! happy

Succes, sa nu se descurajeze

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce ne spui tu a fost anul trecut, anul ăsta poate fi cu totul altfel sau nu. Așteapă și vezi (sau spune-i amicului tău treaba asta)

| a răspuns:

Daca tu esti prietenul, sa iti fie rusine! Daca nu esti tu prietenul, atunci e chiar foarte dragut ca faci asta! Depinde cel mai mult de anul asta! Daca ia minimul de la respectivul liceu poate sa intre, sa se intereseze de mediile de admitere de anul trecut si orientativ poate sa isi dea cumva seama... altfel nu cred ca poate stii cineva daca chiar va reusi sau nu.

| explică (pentru Tpufan123):

înțeleg. mersi. și chiar e pentru un prieten happy