|

Salut TPU!

Acum o saptamana m-am certat cu un prieten din alta clasa din cauza ca eu ies afara cu multi colegi si nu ii ofer atentie. Mereu l-am ajutat cu orice si se pare ca tot vina mea e, din perspectiva sa. Eu mereu il salut cand il vad si il salut in asa fel incat sa ma si auda. El nici nu ma mai saluta. Voi ce ziceti, mai are rost sa vorbesc cu el, sa vad ce e de facut? Mai are rost sa il salut daca il vad?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca vezi ca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine, lasa-l... poate i s-a urat cu binele.
Nu ai nicio vina pentru faptul ca ai cercul de prieteni mai mare ca al sau si ca iesi pe afara cu acestia. E timpul tau liber si ti-l petreci cum vrei.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

"El nici nu ma mai saluta...Mai are rost sa il salut daca il vad?"

de ce te-ai mai deranja dacă n-ai pentru ce?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate vroia să petreci și cu el timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeush):

Am petrecut tot weekend-ul cu el, doar ca sa il ajut sa treaca peste o despartire. Dar in mintea lui tot eu nu l-am ajutat. Mersi de raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai are, mai si intrebi? Daca are mintea ingusta si nu realizeaza ca de la el vine, nu mai ai ce discuta cu el si nu il mai ajuta.

Daca vrea asa multa atentie sa se faca semn de circulatie si gata. Atentie dai cum dai si la altii, asa cum se da, nu doar lui. Dar acu nu mai merita nimic. Sa-si gaseasca alt prieten care sa-i suporte lui gandirea neconforma cu realitatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mosotti):

Mda, ai dreptate. Mersi de raspuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Luigi96):

Cu placere. Pentru ca daca il mai bagi in seama si il mai si ajuti, te ia de prost, nu va folosi sa se schimbe in bine absolut deloc, doar va profita de tine.
Si mai mult, din moment ce nu il mai bagi in seama, va inceta sa zica ca de ce nu il bagi, el tot zice ca il dai atentie de fapt poate mai multa decat trebuie, vede ca merge si vrea si mai multa, crede ca ii merge.
Daca simte ca nu mai are efect ce zice, nu va mai zice pentru ca simte ca nu mai are nici o sansa!

Si sa nu cumva sa cedezi sa recazi in jocul lui, sa il rebagi in seama, sa il reajuti, sa te pasi impresionat, ca el pe astea mizeaza, poate te stie bun si mai slab de inger. Ca atunci chiar esti carpa in fata lui si va incerca sa te manipuleze cum doreste pentru ca vede ce.ii merge!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează