|

Salut TPU, am 13 ani şi un băiat de la mine din şcoală mă iubeşte, el are 11 ani în februarie va face 12, îmi dă cadouri,adică mă iubeşte mult,a zi că sunt prima lui iubită.Cu o săptămână în urmă m-a întrebat dacă îl iubesc,eu am spus da,dar de fapt nu-l iubesc,am zis doar aşa ca să nu se supere, acum din păcate trebuie să joc rolul iubitei. Cum pot scăpa din asta? Nu vreau să râdă toţi de mine că ies cu un puşti. Daţi-mi vă rog sfaturi cum pot să îl fac să se dezlipească de bine?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ai 13 ani, dar chiar daca ai iubi nu e ceva anormal. Ii poti spune cât de frumos poti ca nu vrei sa fii cu el, ca sunteti inca foarte tineri pentru asa ceva si ca nu vrei sa îl superi sau sa fii tu tristă din vreun motiv. Spune-i ca înțelegi ca el tine la tine si ca nu te deranjează sa vorbiti in continuare dar consideri ca sunteti inca foarte tineri pentru asa ceva. Si acum asa ca o idee, dacă ați fii mai mari (nu acum ca e o vârstă fragedă) si chiar te-ar iubi și l-ai iubi cu adevarat nu ai mai tine de cont de ce spun prietenii tai pentru ca ai realiza ca e viata ta iar cui nu-i place ceva poate pleca din ea, dar asta vei realiza mai tarziu. Cât despre acel băiat, eu zic sa ii pui punct fiecărei posibile "relații" sau altceva, unu la mana sunteti prea mici pentru asta momentan si doi la mana parerea mea e ca nu trebuie sa te "dedici" unei "relatii" acum fie cu el fie cu altcineva, ai toata viata înainte să fii tristă, fericită cu un băiat sau sa treci prin etapele unei relatii, acum poate nu iti dai seama, eu am aproape 18 ani, nu sunt foarte departe de varsta ta dar as da orice să mai pot copilării putin deci nu rata asta si nu iti complica viata cu chestii care acum nu isi au rostul.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Spune-i că ai de învățat și nu ai timp de pierdut cu vreun iubit.

| a răspuns:

Il iubesti la 13 ani. Lasa-ne.Invata!
Tie nu ti-au dat bine firele pisicii la pasarica si tu ai un iubit, care, ce sa vezi, nu te lasa in pace. Ignora-l si o sa plece singur.
Iubire la 13 ani? Du-te si apuca-l de ce are el mai de pret.

| explică:

Eram clasa a 7-a si eram indragostit de o fata de clasa a 8-a.
Acum ca adult nu mai vad o mare diferenta, dar atunci era, la varsta aia.

Simona o chema, mamele noastre lucrau impreuna.
I-am dat o data un oracol sa il completeze, ca asa era atunci cu oracole, eu nu aveam nici unul, am facut unu special pentru ea.
laughing) A trebuit sa ma rog de toti colegii de clasa sa scrie ceva acolo sa nu se vada ca e nou.Ma rog, de ziua indragostilor, i-am luat un trandafir, si o felicitare in forma de inima, si cand se deschidea, se deschidea asa mai special.
I-am scris in ea, be my valentine, Catalin
Stai ca am sarit despre partea cu oracolul.


I l-am dat si pe langa faptul ca l-a tinut vreo 2 saptamani, si abia asteptam sa mi-l dea, l-a completat asa sec, am fost foarte dezamagit.
Ma rog, sa revenim la asta cu felicitarea si cu floarea. Intr-o pauza mi-am facut curaj si m-am dus la ea, i-am dat alea, si colegele ei au inceput sa rada. A venit la mine si mi-a spus ca sunt prea mic, ca ea e clasa a 8-a si eu a 7-a. Mi-a picat foarte naspa. happy Ai putea sa-i dai o sansa sa vezi cum merge.

| a răspuns:

Combina.te cu mine si treaba e rezolvata.

| a răspuns:

Dedicai o melodie din ale lui Cheloo și șopteștei la ureche că îți bagi picioarele în iubirea lui de la 12 ani
? cică sa joci rol da-l încolo de copil

| a răspuns:

Dacă chiar nu îl iubești spune-i. E mai rău să se simtă folosit decât sa afle ca nu îl iubești. Dacă îl iubești dar spui ca nu o faci din cauza diferenței de vârstă și de ce va spune lumea nu e ok. Nu trebuie sa iti pese de ce spune lumea, în font, ea doar își da cu presupusul pe un subiect despre care nu știu nimic.