| Cristinmc a întrebat:

Salut TPU, am 17 ani si am 1, 90 si uneori is frustrat de inaltimea mea ca unii ma iau la misto si mna, nu sunt slabanog am 84kg..insa vreau sa stiu parerea voastra daca este ok inaltimea mea in special a fetelor vreau parerea sa stiu, mersi

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne dacă ai știi câte tipe preferă tipii înalți... eu asta o aud printre primele calități când zic ce vor de la un tip, să fie înalt și printre primele motive când refuză pe unu : e scund. tu n-ai încredere în tine, de aia te ia lumea la misto + frustrările lor. lucrează la asta și învață să te iubești.
btw am găsit că g easy ar avea 1, 93 și vreo 84 kg și sincer puține fete știu care să nu zică de el că e sexy. chiar și eu, și nu -mi prea plac tipii înalți laughing) e doar vorba de atitudine...

| christall a răspuns:

Tu trebuie sa te accepti pe tine si sa faci din inaltime un atu. Sa mergi drept, increzator ( am observat ca persoanele inalte au tendinta sa se cocoseze de spate) si fetele vor fi cucerite.
Fetele prefera intr-adevar baietii mai inalti, pentru ca vor sa poarte si ele un toc si sa nu fie penibil, baiatul mai scund decat ele.
Dar pe langa asta, totul sta in atitudine, daca tu ai frustrari si complexe, fetele simt chestia asta. Fetelor le plac baietii siguri pe ei si increzatori in ei.

| CassiusAlexander a răspuns:

Aia care rad de tine sunt geloși. Nu am altceva de adăugat.

| gânditor a răspuns:

Baietii inalti intotdeauna au fost, sunt si vor fi atractivi pentru fete, in comparatie cu scunzii. Vei intelege singur treaba asta. Sa faci si sport ca sa ai un corp bine dezvoltat.

| raulinterlop a răspuns:

Esti chiar bine dupa parera mea, eu am 2 m la 15 ani si 70 de kile