|

Salut TPU! Am luat la romana 9 pe o tema copiata si gen tipa aia care imi daduse tema are nota mai mica ca mine si acum se revolta pentru ca are nota mai mica si a zis ca se duce la profa...ideea e ca eu imi facusem tema dar gen nu stiam ca trebuie s-o fac mai complexa si am luat-o de la aia si acum alea zic ca se duc la profa...

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Corect ar fi sa vorbesti cu profesoara inaintea colegei tale.Ii spui ca ti-ai facut tema si sa prezinti dovezi.
Si sa solicitisa te asculte din nou pentru ca nota aia nu fost data cinstit!

| a răspuns:

Gen... gen... gen. ai masacrat limba romana! Deci a fost inlocuit cu gen. Gen ce?

| a răspuns:

Mi se pare corect să fie revoltată, dar urât din partea ei să meargă la profa. Tu NU ai furat tema de la ea, ea ți-a dat-o, conștientă că poți lua notă mai mare.
Și dacă fata merge și zice tot, mergi și tu și rezolvă odată. Ce atâta stres. E doar o notă. Facă profesoara ce vrea. Adu-i liniștea la supărăcioasa aia. Și NU e colegă adevărată!

| explică:

Si mi e frica, oare sa-i zic lu profa adevarul ca poate ma iarta?

| a răspuns (pentru idkkkkkk):

Chiar ma pregateam sa zic care este problema si ce intrebare ai, pana sa citesc acest comentariu, asa ca ai scapat happy. Mai voiam eu sa zic si legat de ineficienta totala a cuvantului "gen" folosit total aiurea, ca in alte cazuri... apostroful si cratima vad ca chiar au lipsit cu desavarsire.

Oricum, sa nu o iei in nume de rau, am incercat sa te ajut (la alte probleme).

Revenind... Da, asta ar fi o solutie. TU o stii pe profa ta, nu noi, deci nu iti putem spune ce sa faci si ce sa nu faci. Dar logic vorbind, ar fi ok sa ii spui si sa te ierte. Pana la urma este doar scoala... iar notele nu sunt importane. Deci poate te iarta, poate nu, pana la urma este normal ca colega ta sa fie revoltata. Dar nu cred eu ca o sa mearga ea la profesoara, doar s-ar pune si ea intr-o lumina proasta.

Bafta!