|

SAlut TPU am o foarte mare problema acum cateva zile am spart un geam la o scoala faramata si acum directorul de la alta scoala care o avea si pe asta vrea sa afle cine a spart geamul si sa il duca la politie (pe mine dar nu stie ca eu l-am spart) si daca dau vina pe alti copii ei ii spun ca eu l-am spart ca au fost langa mine cum sa fac sa nu ma duca la politie si sa platesc geamul ajutati-ma va rog frumos.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa recunosti ca tu ai fost cel care a spart geamul! Nu cred ca te vor duce la politie ( daca esti minor ).si daca le explici frumos parintilor vor plati ei geamul spart.
P.S. nu e bine sa dai vina pe altii. trebuie sa-ti asumi tu insuti responsabilitateawinking ( si o spun din experinentaaaa.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa te duca la nicio politie daca vorbesti direct cu directorul, iti ceri scuze, linguseala, de-alea. Daca geamul e dinacela vechi costa pana in 30 de lei. Daca e termopan te-ai ras. Oricum, incearca sa vb cu directorul direct si va merge totul ok. Doar fii sigur pe tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează