|

Salut TPU! Am revenit pe TPU dupa 2 ani, m-am mai maturizat si eu, aproape 17 ani, flacau cum s-ar zice, tot cu un caz de adolescenta.
A inceput sa imi placa la liceu de o fata cu o clasa mai mica, o boboaca. Am inceput sa vorbim prin prietena ei, care ne-a bagat in vorba acum cateva saptamani. Am inceput sa vorbim zilnic, incepem sa ne salutam, sa ne alintam, suntem deschisi unul cu altul, dar e o mica problema. Am fost la ea la ora si nu a fost prima oara cand am vazut-o cu un coleg de-al ei in banca sau sa se tina in brate, pe termen lung, nu hug de 2 secunde. Din cate am auzit, ea s-ar putea sa il placa pe el si sta dupa el, iar el nu vrea sa stea cu ea. Problema mea sta in felul urmator, ne-am spus acum cateva ore cateva complimente unul celuilalt si a spus ca sunt super dragut cu ea si m-a intrebat daca vrea sa fim bff, ceea ce mi se pare un subiect la care sunt foarte curios ce ati face in locul meu. Daca as accepta, m-as apropia de ea, ar fi deschisa cu mine, dar eu cu ea nu, deoarece eu o plac si ea nu stie asta si usor ma ranesc singur. Daca zic nu, o sa se indeparteze ea de mine si o sa fie foarte curioasa de ce am refuzat asta.
M-am gandit ca poate...sunt sanse sa stau cu ea daca suntem cei mai buni prieteni, ca in filme gen, dar stim cu totii ca unele filme sunt reale si altele fictive. Daca ii spun ca o plac nu e bine deoarece ma cunosc de putin timp cu ea. Any advice? Dau si funda, bineinteles.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bagati amortizor in inimioara si stomac,poate trece efectul de dragostelaughing,autocontroleaza-ti sentimentele si lasa iubirea,ca a iubi e cel mai rau sentiment de pe Pamantul asta,si sa iti raspund la aceasta fraza care chiar daca nu e intrebare dar iti dau un raspuns sa tragi tu o concluzie
"Daca zic nu,o sa se indeparteze ea de mine si o sa fie foarte curioasa de ce am refuzat asta."
Amice ei nu o sa ii pese niciodata ca tu o refuzi,ea oricum va merge inainte si va gasi pe altul cu care sa vorbeasca sau se inteleaga,fetele din ziua de astazi nu au ratiune si nu au subconstient incat sa gandeasca ceea ce fac adica mai pe scurt toate sunt desfranate,fata e ca un joc mental pornit de Diavol ca sa iti faci impresii si impresii, toti suntem ispiti, dar unii nu cad in plasa tu din pacate ai cazut si imi pare rau pentru tine, n-am cu ce sa te ajut in aceasta privinta asta tine de tine, si mai tine minte un lucru a place o fata e cel mai tampit lucru in generatia asta.
O zi buna sa ai!

| explică (pentru AngelErmin):

Posibil ti a frant inima o fata si acum crezi ca toate fetele sunt asa laughing O zi buna iti doresc si eu

| a răspuns (pentru mariocezar):

Nu cred, asa estewinking, e alegerea ta ce faci pe viitor, eu mi-am facut datoria si am incercat sa te ajut.

| a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, l-am considerat "frate de cruce" pe iubitul meu deci concluzia e ca "azi îți zice Bff si mâine (nu chiar mâine ) e jumătatea ta ". Toate cele bune!

| a răspuns:

E naspa sa fii doar prieten cu cineva pe care il placi.
Zic din propria experienta, eu zic sa i spui...Altfel poate ti o fura celalat, nu risti nu castigi!
Mie mi-a spus cineva ca ma place dupa 2 sapatamani dupa ce ne-am cunoscut asa ca...
Nu ti face griji! Bafta