|

Salut TPU, am și eu o întrebare ca luna care vine o sa plec în România cu avionul și mi-e frica de avion mie, dacă se strica ceva la motor și numai are putere sa zboare o sa cadă în apa nu? Sau pe unde se afla? Și dacă parașuta ne ajuta la ceva, dacă cad în la ce ma ajuta ca mor înecat și de frig pana vin ajutoarele, am numai gânduri din astea pana plec în tara mea, eu sunt în Spania acum. Deci pe scurt mor dacă cade în apa avionul nu?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie frica de avion, ca asemenea accidente sunt extrem de rare, chiar ai sanse mai mari sa mori in accident de masina, decat in cel de avion.
In orice caz, daca ti se intampla un accident in avion, nu ti se da nici o parasuta, ci o vesta de salvare, ca sa nu te ineci, daca avionul care in apa.
Traseul Spania - Romania este foarte scurt, de aproape 4 ore, deci, nesemnificativ.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă se strica ceva la motor... Rămâne celalalt.

Statistic avionul este de departe cel mai sigur mijloc de transport

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te mai gândi că o să cadă avionul.
Probabilitatea unui accident aviatic e mai mică decat cea a unui accident auto.
Fii mai relaxat, nu o să mori dacă te urci în avion.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeush):

Va mulțumesc pentru incurajare!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unora le e frica de avioane si eu vreau sa fiu insotitor de bord laughing
Cazurile sunt rare, ai mai multe sanse sa mori in masina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te-ai uitat prea mult pe internet la emisiunile alea de pe discovery cand se prabuseau avioanele, si reconstruiau aia, asa-i?
ai mai multe sanse sa faci accident cu masina, decat sa se intample ceva in zbor happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mie nu mi-e frica de zbor cat mi-e frica ca sunt practic ca la puscarie, n-am uite sa ma duc 3-4 ore, si sunt inchis cu oameni necunoscuti, intr-o cutie de aluminiu, la nu stiu cate zeci de km in aer laughing)
Apoi dupa ce trec de asta, ca imi gasesc ocupatie, ori dorm, ori butonez telefonul, ori imi bag ceva filme pe ipad si ma uit pe drum pana adorm, comand 2-3 beri, si am trecut peste asta cu cutia de aluminiu si puscaria.
Apoi imi ramane sa rezolv cu frica, mai sunt turbulente, mai auzi vreun motor care face un zgomot ciudat, mai e un copil care plange in fata si unu in spate, te pisi pe tine si sunt 2 wc-uri la 200 300 de oameni, si dupa ce am baut alea 2 beri, stau cu ochii pe usa cand iese cineva sa ma duc si eu.
Daca sunt prea in spate, mereu se ridica altul din fata si se duce la baie, golanu, si stau asa, dupa vreo 10-15 oameni la rand.
Si uit si de turbulente si de tot. Apoi dupa vreo 2 ore asa, ma paleste un somn, de la caldura aia si de la presiunea dinauntru si ma mai trezesc cand aterizam. laughing cam asa decurge un zbor la mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai sa zbori peste ocean, sa te duci in SUA. Sau poate in Asia, sa vezi cum e cand zbori 10-15 ore, daca 3-4 ti se pare mult.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează