| adelanicoleta a întrebat:

Am un coleg care mi-a spus mai de mult(pe semestrul I)ca ma place.Si eu i-am zis ce simteam (il placeam, deci i-am zis). Dupa ceva timp a inceput sa ma loveasca si de atucni ma ignora si cand ma vede fuge... Mie inca imi place de el. Ce sa fac? Credeti ca lui ii mai place de mine? Promit funda!

Răspuns Câştigător
| speranata a răspuns:

Nu este bine ca te-a lovit ca te ignora ca nu se comorta frumos cu tine. Eu cred ca inca te place dar nu este bine zic eu sa mai stai cu el deoarece Nu te meriata. Din cate ai zis tu ai fost o fata buna si el inca e indragostit de tine si tu de el dar el este rusinos dar el daca se crede smecher fata de tine si te loveste... tu nu trebuie sa mai stai cu el sau sa stai pentru ca nu te meriata...
Scuza-ma dar asta este adevarul adevarat... sa nu te supai asata a fost pararea mea
te-am pupat si sper sa reusesti

2 răspunsuri:
| Adytzuuu a răspuns:

Da. adica thu spune-i ce simiti. si sa puraty o diskutie civilizata dspr sentimentele voastre. ce simte el dspr thn si invers. fUNDa?

| cosmy_7533 a răspuns:

Daca te loveste si te ignora inseamna ca te place, nu stiu. Mai bine intreaba-l daca te mai placehee hee.