| m4d4l1nnn a întrebat:

Salut tpu.Anul viitor in februarie devin major și am nevoie de un sfat.Deobicei la majorate de regulă se invită multă lume sau doar pe cei apropiați? Mai pe scurt am de ales între cantitate și calitate.Eu personal prefer calitatea, deoarece consider ca te poți distra foarte bine cu oameni putini dar cei potriviți decât cu mai mulți oameni dar sa nu ai o relație buna cu toți.Pana la urmă majoratul odată n viață îl faci și na vreau sa iasă totul cât mai bine.In caz ca doriți sa mi oferiți mai multe sfaturi în legătură cu acest subiect, orice răspuns e bine-venit.Multumesc anticipat

Răspuns Apreciat de Editori
| iulianr a răspuns:

Nu există o regulă în legătură cu asa. Eu zic să alegi să inviți mai puțini, dar cu care chiar să te simți bine...și asta să aplici la orice eveniment din viața ta. Când sunt prea mulți oameni cărora chiar nu le pasă de tine prea mult, uneori lucrurile pot scăpa de sub control. și poate deveni stresant. De asemenea, când ai în jurul tău persoane cu care nu ești foarte apropiat, poate nu te vei simți în largul tău și nu te vei distra cu adevărat.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In ziua de azi majoratul se sarbatoreste diferit: plecand intr-o excursie in strainatate sau la munte, ori la mare, cu prietena sau prietenul cel mai bun, una-doua saptamani sau cat te tine punga.
Nu se mai arunca banii inutil, pe petreceri inutile!

| anonimuII a răspuns:

Mai bine fă majoratul cu unii care să se îmbete că e mult mai bine și pentru tine și pentru ăia.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună,pai poți apela la un " organizator de evenimente " din timp, acesta oferă în general sfaturi și are o anumita experienta cu aranjarea locului.
De ce ai vrea multe persoane?
Invita doar oameni în compania cărora te simți bine, nu doar sa fie acolo de umplutura.
Si totuși nu te stresa, pana la majoratul tău mai este mult timp.