| Miuletz a întrebat:

Are un profesor voie ca, pe langa faptul ca isi preda materia in orele de dirigentie, ca atunci cand alt profesor lipseste sa ii ia pe elevi si sa-si predea materia, respectiv sa asculte si sa dea teste chiar daca nu e ora lui? (desi ora urmatoare e ora lui)
Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Da, poate sa va puna note.

Omul are o ora in acea zi iar in catalog nu este scrisa si ora exacta la care ai primit nota. Atata timp cat aveti ora cu el in acea zi omul are tot dreptul sa va puna note. Se considera ca le-a pus in a 2-a ora, cea care ii apartine chiar daca nu e adevarat.


Ce nu are voie este sa ia mereu ora unui alt profesor.
Se poate sa-i ia cateva ore dar, daca face asta in mod normal atunci este o problema. Nu mi se pare normal ca un profesor sa nu se prezinte la propriile lui ore pe motiv ca ii ia altul orele.

In alta ordine de idei poate ar trebui sa te bucuri... Daca este un profesor de la o materie importanta *de profil* atunci orele lui suplimentare s-ar putea sa-ti foloseasca. Ce rost are sa faci o ora inutila atata timp cat poti face ceva util.

Inteleg ca nu-ti place dar totusi... unii dau bani ca sa faca meditatii.

Succes!

| FaraNumePls a răspuns:

Bai eu n-am auzit până acum de așa ceva. Nu prea e ok.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca acel profesor isi preda ora in orele de dirigentie, este admis, este impotriva regulamentului doar daca urmeaza acea ora ex ( Mate - Dirigentie [ la care faceti doar mate ] ), si poate lua orele altor profesori doar cu acordul acestora.

| Gabriel9707 a răspuns:

Din cate stiu eu, nu poate face asta decat daca a vorbit cu celalalt profesor ca el sa poata folosi acea ora ca sa isi predea materia lui. Cand vine vorba de dirigentie, acolo ar trebui discutate problemele din clasa sau fiecare ar lucra cu teme si asa mai departe. Dar nicidecum sa te asculte sau sa dai test in ora de dirigentie.

| Miuletz explică (pentru Gabriel9707):

Probabil a vorbit cu profesorul, dar mie personal nu mi se pare ok sa fac dirigentie din an in paste si ca maine pe langa test sa si mai asculte. Nu e ceva lege legata de ora de dirigentie?