|

Salut TPU! Ce sfaturi ați avea în cazul în care v-ar plăcea de o fată abia cunoscută? Cum să vorbești la început, cât să vorbești și tot felul.

Cele mai multe și folositoare sfaturi primesc funda!

Mulțumesc

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salutare! A fi atras de sexul opus este un sentiment pretios si minunat! Insa daca suntem in preajma persoanei de care suntem atrasi, nu ne dorim sa ne facem de ras! Incarca urmatoarele sfaturi: -Fi tu insuti! nu fi ceea ce nu esti...arata-i ca poate avea incredere in tine si ca poate pastra legatura cu o persoana realista cum esti tu -Fi original! Nu te imbraca extravagant ca sa atragi atentia,imbraca-te normal asa cum iti place tie! te poate citi dupa stilul tau... -Fi sincer! Nimanui nu-i plac mincinosii,asa ca fi sincer,nu ascunde latura ta sensibila. -"Ce parfum ai?"A fi curat nu este o calitate ci o normalitate! Insa nu exagera cu parfumurile tari,o singura pulverizare e de ajuns. -Nu te emotiona,nu dai niciun examen! e si ea om ca si tine, lasa emotiile pe alta data! -Daca iti pune intrebari, raspunde-i! poti pune si tu dar nu foarte multe, insa da-i raspunsuri corecte! Fi calm si totul va fi bine, doar putin curaj si incredere! Meriti "a doua sansa"

1 răspuns:
| a răspuns:

Presupun ca deja v-ati cunoscut Ii stii deja numele, si etc. Cauta subiecte de discutii, gen intreab-o ce ii place, ce nu ii place, gasiti lucruri in comun, petreceti timp impreuna. Incearca sa fii glumet, dar nu intrece anumite limite, pentru a o face sa se simta bine si sa radeti impreuna, sa ii povestesti amintiri amuzante de cand erai copil sau tampenii pe care le-ai facut... Nu folosi cuvinte vulgare atunci cand vorbesti cu ea, adica sa vorbesti cu cuvinte vulgare gen "p***'' sau "Baga-mi-as...", intelegi?
Sper ca ti-am fost de ajutor, cel putin la mine chestiile astea au mers, funda te rog! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează