| BoG_3854 a întrebat:

Salut TPUhappyCum pot sa ma ingras? Fundahee hee

Răspuns Câştigător
| Eu_7853 a răspuns:

Mancand cat mai multe gustari intre mese(desigur cele 3 mede trebuiesc sa fie sanatoase si copioase) Mananca cascaval, carne rosie, panine alba, si dulciuri(chipsuri)

Sanatate multa! >big grin

7 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Mananca des tip fast food

| DakotaRoyse a răspuns:

Opusul unei diete. La fel cum trebui să slăbeşti cu cap, trebuie să te îngraşi cu cap.
Mânânci ce vrei (dar tot nu prea multe grăsimi), ci poate ce mâncai până acum dar în cantitate puţin mai mult, şi nu faci sport.

| Fllorentina a răspuns:

Sa te ingrashi nu inseamna sa mananki ca un pork fara sa faci sport!
Trebuie sa mananki regulat, poate mai mult sa duci o viata normala nu iti obliga organismu la transformari pe care el nu le suporta! :*, fa sport chiar daca vrei sa te ingrashi sau vrei sa slabesti :*, bafta si ai grija sa nu iti striki organismul >big grin

| Extasy a răspuns:

Iti dau cateva kg de la mine daca vrei, eu ma multumesc cu cat mai putin, serios laughing

| olivia_7127 a răspuns:

Te duci la nutritionist si-ti da o dieta de ingrasare care consta in mai multe mese. este cel mai sigurhappy

| gosh0108 a răspuns:

Salut! Potisa tii un regim special bazat pe adaugarea caloriilor in corp. ex:sa mananci multe dulciuri, carne de porc, etc. Da oricum o sa vina acum Craciunul si oricum o sa te ingrasi...

| Madalin01 a răspuns:

Doamne fereste laughing (am glm)

Da dc vrei sa te ingrasi? thinking arati bine si asa parerea mea laughing

Întrebări similare