| guguletz90 a întrebat:

Salut TPU, de ceva timp am început sa vorbesc cu o fata și de la un timp vorbim în fiecare zi. Mai demult, îmi mai dădea un fel de friend sau brother zoneuri dar niciodată nu i-am spus clar ca o iubesc. Ideea e ca de la un timp simt ca situația s-a schimbat și ca ne trimitem tot mai multe mesaje de noapte bună și buna dimineața exact la fel ca iubiții, aproape nimic diferit. De exemplu ea are o prietena foarte bună la care tine mult și azi am vorbit la telefon cu ea și mi-a zis ca eu și cu ea suntem singurii din acest cartier pe care ne iubește, iar apoi a stat puțin și a zis Doamne ce am zis? Și a zis ca a vrut sa zică ca tine la noi. Se poate ca acesta sa fie un fel de scuza pentru ca s-a "scăpat" și nu vrea sa îmi zică prima si ca fata asta sa ma placa în secret? Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

Din ce descrii tu, comportamentul ei nu poate avea decât două cauze:
1. S-a îndrăgostit de tine. Nu este ceva uzual ca după friend zone și family zone să înceapă să aibă sentimente față de persoana pe care nu o vedea decât ca pe un frate, dar nu este nici imposibil. Oamenii se cunosc mai bine unul pe altul cu timpul. Mai demult probabil nu știa atât de multe lucruri despre tine și nu credea că v-ați potrivi, dar vorbind mereu și-a dat seama că aveți mai multe în comun decât credea ea. Nu este imposibil să își fi schimbat părerea despre tine și implicit și sentimentele. Faptul că a zis la telefon că te iubește nu cred că a fost din greșeală, cred că ar fi putut fi modul ei de a începe o discuție mai serioasă cu tine. Tu ai spus că ea a stat puțin și apoi a explicat că de fapt dorea să transmită altceva. Cred că ea s-a scuzat după aceea și și-a retras cuvintele din cauza reacției tale. Nu ai spus ce ai făcut tu, dar dacă nu ai răspuns nimic este posibil ca ea să se fi panicat și să se fi gândit că nu vrei să ai o relație cu ea. Dacă ai murmurat ceva poate s-a gândit că nu îți dai interesul și a abandonat discuția. Explicații pot fi multe, dar depind de reacția ta.
2. Poate nu este îndrăgostită, ci doar caută compania cuiva. Dacă ați vorbit mai mult și rezonează bine cu tine, poate îți caută compania doar ca bun prieten. Nu ai oferit suficiente detalii despre ea și astfel nu îmi pot da seama ce fel de persoană este și ce gânduri are, dar uneori oamenii, în momente de tristețe și singurătate, atunci când ceva nu le merge bine în viață, se agață de orice și oricine și au nevoie de foarte multă afecțiune și protecție. Chiar dacă tu nu i-ai spus niciodată că o iubești, ea a simțit acest lucru, iar în momentele de cumpănă a apelat la tine, știind că îi vei fi alături. Acest lucru ar explica și reacția ei. A spus inițial ceea ce gândea și credea, pentru că este posibil să te iubească pur și simplu ca pe un prieten, sau ca pe un frate, dar apoi s-a speriat că tu ai înțelege greșit și și-a luat cuvintele înapoi. Faptul că vă dați multe mesaje și vă spuneți bună dimineața și bună seara nu este chiar cel mai concludent exemplu pentru a descrie faptul că ea este îndrăgostită de tine.

Oricum ar fi, înainte să îi analizezi sentimentele ei, analizează-le pe ale tale. Ai spus că ai iubit-o mai de mult. Acum simți aceleași lucruri pentru ea? Ești pregătit să formezi un cuplu cu ea dacă va fi cazul, iar dacă nu, să treci printr-o dezamăgire emoțională?

Mult succes cu ea și ai grijă de tine!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca din moment ce te-a pus pe linie cu aia tot in friendzone te are laughing) ca vorbeste atata cu tine nu inseamna ca te si place, si eu vorbesc mult cu amicii baieti

| Annastassia a răspuns:

A vrut sa spuna, ca va place pe amandoi, cu acest sens!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, așa e.