Asa am patit eu cu profa mea de muzica.Toti au 9 si 10 si pe mine ma la CORIGENTA.A prins ciuda pe mine si nu ma lasa.Dar stai linistita Campbridge-ul il poti da asa ca nu ti se ia in considerare media de la clasa. Abia atunci ii vei dovedi ca esti foarte buna si ii vei face in ciuda
Las-o asa ca nu are sens sa te cobori la nivelul ei Fa-o sa ii para rau ca ti-a pus 9 pe nedrept, nu merita sa te certi cu ea pentru ca iti faci mai rau si iti si poate scade nota la purtare si notele in oral anul viitor.
Deci o profesoara sa scoata limba E interesant.dar si lipsa de bun simt.ce exemplu..Eu te sfatuiesc sa mergi cu un parinte la scoala dar nu la ora ei ci la dirigentie sau sa discuti cu diriginta sa vezi ce te sfatuieste si ea
Sper sa se rezolve pana la urma...Succes!
Wow! si credeam ca eu am probleme cu profesorii... Profa asta a ta pare o femeie gen high school queen. Cred ca ar trebui totusi sa intelegi ca: she's in deep ***. Poti face cam ce vrei. Poti lasi situatia asa, sa o ironizezi, sa o reclami si altele.
Situatia asta pare a fi mai mult una in care profa incearca sa-ti dea o lectie. Nu ma intelege gresit, dar e prima oara cand "am auzit" de o profesoara sa scoata o eleva afara pentru ca a plans. Dar nu e prima oara cand "am auzit" de profesoara care e duc cu e dura cu eleva ca sa o ajute. Nu stiu ce fel de persoane sunteti, deci nu pot spune sigur. Chiar si asa, tot poti sa o reclami. Nu uita ca nu detine profesorii nu detin controlul cu care se lauda de cele mai multe ori.
Las-o si invata engleza.
Pe bune acum, ti-a dat nota pe nederept cand tu scrii Cambridge cu P?!
Oooooo,Dumnezeule...Sa vrea sa ma ajute? Stii ce ma uraste?
Si daaa, scuzati ca am scris Cambridge cu P dar tota lumea mai face greseli de scriere, nuuu?(Oricum STIU, cum se scrie acel cuvant!
Sincer....Nu stiu.Mie imi placea intr-o anumita masura de ea dar deja ma scoate din sarite(
Sunt printe cele mai cuminti din clasa.Nu sunt obraznica, nu vorbesc neintrebata.Cred ca in tot anul acesta m-a prins o data cand nu am stiut lectia.(Am avut ceva probleme si nu am avut timp sa o invat)Nu stiu ce sa fac.Fac tot ce pot ca sa ma placa.Stiu ca are favoriti in clasa, toata lumea stieDa ma rooogggg.Eu una nu o mai bag in seama si basta.Ca doar nu ma pun cu ea>>>>Daca m-as pune.Nu vreau sa stiu ce ar urma.Cred ca ar trebui sa ma mut in Peru
Pana si pe cei mai galagiosi si rai din clasa ii sperie!Dar oricum am trecut de faza cumplita...
Adica am trecuto cu vederea din moment ce un 9 nu imi poate strica media.
In orice caz, multumesc pentru "asistenta"!
Mi se pare o tâmpenie ca ai început sa plângi.Adică pnm unii iau 3 pe nedrept si nu mai zic nimic, așa ca pentru un 9? Si chestia cu părinții nu mi se pare ceva rău.De ce sa vină si sa ii sara ei toți in cal? Gândește te ce note o sa iei la liceu si după mai vb