|

Salut TPU! Eu sunt tot a noua si am luat 9.95 la examen si chiar azi diriga ne-a anuntat ca se vor muta o gramada de colegi in clasa mea unde s-a intrat cu 9.91.

Adica vor veni toti prostii pamantului cu note de 9, 8, 8.50, etc.

Ma jur ca urasc genul asta de oameni.

Cum imi recomandati sa ma comport cu genul asta de oameni? Adica ei practic vor fi in plus.

Chiar nu m-as putea abtine sa nu iau la bataie pe macar unul dintre ei si asta doar ca sa-i fac pe ceilalti sa aiba respect fata de cei care chiar au muncit din greu ca sa ajunga la cea mai buna clasa din Romania(dupa ultima medie de intrare, evident)

Atentie! Nu exagerez in niciun fel. Chiar am si vorbit cu un coleg de-al meu care e bun prieten cu mine sa-i batem (macar la cap) pe astia noi.

FUNDA!

19 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să lași lumea în pace.

| a răspuns:

Mai, eu te-as bate pe tine cu pulanul la talpile goale si te-as lasa putin in tuturelul gol in frig. (Nu mult, vreo 9-10 ore).
Daca nu ti-a venit mintea la cap dupa asta, te-as stropi bine cu furtunul de stingere de la hidrant, dupa care in frig.
Ce zici de corectiile astea? Se combina de senzatie cu vremea de afara.

| a răspuns:

Eu am intrat la liceul unde sunt cu 7.50, nu 9 și ceva, dar sunt mult superioara tie in gândire.Esti prost comparativ cu mine in ciuda mediei mele mult mai mica comparativ cu a ta.Deci nu mai comenta inutil.
Notele nu-ti determina nivelul de inteligenta.
Ești doar un tocilar imbecil.
Iar tocilarii sunt orice, doar deștepți nu.

| a răspuns:

Serios? "Vai e un prost, hai sa-l batem." Tu te crezi fiinta suprema?

| explică:

Esti prea plin de tine. Esti prea increzut. Lasa nasul mai jos pentru ca, daca te dai prea mult smecher in liceu, vei ajunge sa iti iei bataie si apoi mergi la maica-ta cu nasul in batista. De fapt cred ca nu stii in ce te bagi, mai ales in liceele din Romania. Oameni ca tine nu sunt bine vazuti, iar daca colegii si-au dat seama ce fel de persoana esti te vor face sa te muti din liceu. Tu, mare perfectiune!

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai,că doar la comentariile care îl "ataca" nu răspunde.
Se da mare geniu pe acest site că a intrat la un liceu de elita cu nu știu ce medie când e prost de da in gropi și îi este frica sa ne contrazică. Bietul de el cred că nici nu știe ce ar trebui să zică. laughing

| explică (pentru BlackRose03):

In viata reala daca m-am rastit la el, se ascunde imediat sub banca.

| explică:

Eu nu raspund la comentariile negative pentru ca nu vreau sa ma cobor la nivelul vostru ca numai aberatii spuneti

| a răspuns (pentru anonim_4396):

La nivelul nostru? Îți sunt mult superioara in gândire.Adica asta reiese din întrebările tale gândite atat de bine înainte de a fi puse.
Nu îmi ești superior în nicio privința.Cum ziceam, ești doar un tocilar imbecil și asta nu te face inteligent.Un intelectual nu e tocilar.
Aberații? Spune-mi ce aberație am zis eu sau utilizatorul ICENAME90 in comentariile de mai sus că nu văd nimic ce poate intra in categoria de "aberație". Poate îmi spui tu.

| a răspuns:

Cu ce te ajută pe tine dacă îi bați pe noii colegi?
Există un reportaj realizat de Recorder pe YouTube despre Ce părere au elevii? În acel reportaj, unul dintre acei elevi spune: Dacă v-aș spune cât costă un transfer la primele trei licee din Constanța m-ați crede? De la 400 la 900 de EUR, în funcție de starea directorului.
Așa cu se întâmplă în Constanța, se poate întâmpla oriunde în țară.
Cum este să spui că tu ai fost la liceul de top fin județul tău, chiar dacă nu meritai? Nu mă refer la tine, ci la aceia care se vor transfera.
Nu câștigi ceva bun și folositor dacă îi ataci.
Ei vor vedea că nu le este nivelul de predare pe placul lor și își vor da seama că au greșit.

| explică (pentru wpetterssone):

Pai si e normal ca eu sa ma chinui atatia ani de zile ca prostu ca acum sa vina niste smecheri care s-au mutat ca destpetii, pentru ca au bani?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că se numește corupție și se pedepsește conform legii, dacă la voi se aplică.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai chinuit pentru tine. Când spui- ca prostu- este părerea ta care o ai despre tine. Dacă asta se întâmplă peste tot, înseamnă că este normal. Asta nu înseamnă ce este și drept. Dar nu vei reuși dta să rezolvi această nedreptate din lumea aceasta dacă îi bați pe ei. Și ai mai aflat ceva important. Că banii pot să înlocuiască deșteptăciunea și munca și chinul pentru o poziție socială, pentru un loc mai bun în societate, din nou, un lucru nedrept. Și vei mai afla treptat că dacă lupți fără mijloace adecvate cu toate nedreptățile din lumea aceasta, riști să ajungi cu capul spart. Există o rugăciune pe care o citez pentru tine, nu pentru că sunt religios. Doamne ajută-mă să lupt pentru ca să schimb lucrurile pe care le pot schimba în bine pe lumea aceasta, și care trebuie schimbate, ajută-mă să mă abțin să nu schimb lucrurile care nu le pot eu schimba, și ajută-mă să fac pot face diferența dintre acestea două. Iar din partea mea. Profesorii ți-au dat note mari pentru niște lucruri învățate pe de rost, formule, algoritmi, poezii, date istorice. Viața îți va da o notă pentru tot ce faci în viață, pentru cum te porți cu alții, pentru ce gândești, urăști sau iubești, pentru ce faci pentru alții, pentru ce lași în urma ta. Viața este profesor dur și ne iertător. Dacă vrei să iei note mari de la viață, aanlizează dacă ceea și se întâmplă merită ura ta, enervarea ta, care îți consumă energie. Poți renunța la enervarea care te duce la starea de conflict cu viitorii tăi colegi astfel. 1. Să îți dai seama că nu produce valoare, folos pentru tine. 2.Să îți pui problema astfel. Enervarea asta m-a făcut pe mine sau eu pe ea?

| explică (pentru wpetterssone):

Si se si aplica atat de bine...

| a răspuns:

Hai că ai imaginație bună, păcat că ți-o irosești aici.

| a răspuns:

Nu este ok sa spui despre altii care au note mai mici ca sunt prosti. Asa nu! Eu sper ca inca faci baza de noi. Acum, ca o gluma...a unui prieten: ‘Ce chiloti de marca de firma esti?’?

| a răspuns:

Mor laughing

| a răspuns:

Da ce sunteți voi mă? Smardoi? În plus dacă au notele 8 sau 9 nu înseamnă că sunt proști....Mai proști sunt cei cu o gândire ca a voastră? Degeaba ai note bune dacă al tău comportament lasă de dorit?

| a răspuns:

Daca tu gandesti asa din clasa a 9-a nu te vad prea bine in viitor... Daca ceilalti au media 8 nu inseamna ca sunt prosti, probabil multi sunt mult mai destepti ca tine luand in vedere modul in care vorbesti. Daca ei nu au tocit la fel de mult ca tine nu inseamna ca sunt prosti. Si eu am intrat la liceu cu media 8.13 si acum sunt student la facultatea de informatica. Ai grija cum vorbesti ca s-ar putea sa ti-o iei tu de la ceilalti si nu mai fi asa arogant ca sigur o sa ti-o iei de la cineva odata si odata. Ia-o ca pe un sfat de la cineva mai mare ca tine.