|

Salut TPU, la scoala am un coleg gras si batut in cap (sunt intra 8-a)si azi a venit vara-sa (a 12-a)care m-a "certat"ca l-am batut desi avea o vanataie cat un nasture,el avand cica depresie. Daca aia e depresie inseamna ca nu stiu ce e aia,deoarece rade,face glume, dar e cam popo daca stiti ce zic, ce as putea face si ce fac? Deoarece a spus diriginta sa merg cu mama la scoala

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ceea ce ai făcut nici bulling nu mai este, este deja agresiune. Pune-te în locul acelui băiat, și spune cum te-ai simți dacă cineva te-ar face gras și bătut în cap și te-ar lovi doar pentru simplul fapt că s-ar simți mai smecher decât tine și pentru că poate. Cine îți dă dreptul să judeci în acest fel alți oameni și să și lovești? La vârsta asta trebuia să ai o altă educație, să fii empatic cu cei din jur. Dacă râde și face glume poate că este o mască ce o pune în fața celorlalți pentru a nu arăta cât suferă. Ai fost vreodată batjocorit? Știi cum e acest sentiment? Ai fost pus vreodată în situația de a nu știi cum să reacționezi la agresiunile altora? Grija ta nu ar trebui să fie despre faptul că va veni mama ta la școală, ci cum să îți îndrepți greșeala și să nu mai devii agresorul nimănui de acum încolo.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu obtii respect batad copii?
Cat de inteligent esti, daca obtii ce vrei, cu forta?
Cred ca esti sub limita de inteligenta a celui batut, daca apelezi la forta, ca sa supui un copil mai mic sau cu probleme de sanatate.
Eu l-as fi sfatuit sa te parasca la diriginta si sa ceara scaderea drastica a notei la purtare, ca sa te inveti sa-ti respecti colegii pe viitor.
Ar trebuii sa-ti fie rusine pentru acest comportament de copil cu temperament de huligan. Rusine si parintilor care te-au crescut si nu te-au educat!
Du-te si cere-ti scuze imediat, inainte ca copilul sa-si anunte pqrintii si sa se ajunga la diriginta au directoarea scolii, ca te trezesti cu nota 4 la purtare, taman in ajun de examen de capacitate.

| a răspuns:

Tu esti complet retardat. Punct.

| a răspuns:

Ar trebui să îți ceri scuze iar pe viitor să lași lumea în pace.

| a răspuns:

Ai putea sa faci un serviciu societatii si sa mori. Da, stiu ca imi va fi sters postul asta pentru ca e atac la persoana. Mizerabilii care fac de-astea ca tine merita SA MOARA. Si daca cumva vei apuca sa citesti asta, afla ca nu eram gras in scoala, eram considerat tocilar, insa si nebun pentru ca alea doua-trei tentative de bullying la adresa mea (in grup, ca 1 la 1 nu se bagau jegosii ca tine) s-au soldat cu niste picioare in cap si vinatai in grupul de smecheri, care au ajuns la concluzia ca ar fi cazul sa se ia de altii. Esti un mizerabil!

| a răspuns:

Buna!
Pentru inceput ar trebui sa incepi sa nu mai dai in nimeni niciodata. Si sa intelegi ca nu ar trebui nimeni sa atinga corpul nimanui, nu ai niciun drept. Dupa care poti incerca sa iti ceri scuze de la el, poate astfel vei drege si un pic situatia in care esti.
Cand vei creste vei intelege ca bullying-ul este pentru tanci. Dar si ca isi lasa o amprenta mare pe viata celor bullyiti. Incearca sa fii un om misto prin alte chestii, fa ziua mai buna colegilor tai, fii bun, e o raritate asa ca vei fii mult mai apreciat si mai bine cu tine.
Te pup

| a răspuns:

Mue la astia care n-au csf