| RaulAdrian a întrebat:

Ma puteti ajuta sa nu mai fiu panicat cand cineva imi da pase la fotbal? Adica imi este teama ca gresesc. Si am un coleg mai handicapat si daca faci o greseala incepe sa tipe, dar el cand face o greseala rade ca prostu'. Ma puteti ajuta sa nu ma mai panichez?
O seara buna.

Răspuns Câştigător
| lZlJokerlZl a răspuns:

Https://youtu.be/hn0LY6hDJMg

https://youtu.be/Ft22Bi4J-ik

Primul link ii pentru niste driblinguri care daca le exersezi o sa fie spectaculoase,la inceput ii mai greu dar stai cu telefonul in mana cand exersezi si tot repeti aceeasi faza pana iti iese bine sa nu crezi ca poti invata imediat trebuie sa ai rabdare. Si eu eram la fel de panicat cand eram mic pentru ca problema ii ca nu ai control asupra mingii. Tu trebuie sa o simti si sa nu te uiti unde ii mingea ci la adversar,la minge te uiti doar cu coada ochiului sa vezi putin pozitia ei.
Al doilea link te invata cum sa sutezi, sunt sigur ca nu te descurci foarte bine la sutat, fi atent exact cum aseaza piciorul inainte sa suteze ca trebuie sa fie cat mai aproape de minge sa ai forta in sut si sa lovesti mingea cu partea dintre lateral si siret.
Si inca o data sa nu iti fie teama ca striga la tine, tu iti vezi de joc, multi striga pe teren dar mai mult de distractie.

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Tipa si tu la el.

| lZlJokerlZl a răspuns:

Nu trebuie sa te panichezi, ii doar un joc.Si profesionistii gresesc.Sa nu iti pese ce parere au altii de cum joci.
Cel mai bine este sa te uiti putin pe tutoriale de pe Youtube sa inveti niste driblinguri mai usoare si o sa ai control mai mare asupra mingii, macar daca gresesti sa incerci sa impresionezi.

| RaulAdrian explică (pentru lZlJokerlZl):

Imi poti da niste linkuri la care ma pot uita? Te rog