| mihai4000 a întrebat:

multa lume zice ca daca prietenii tai te lasa/nu mai vor sa iasa cu tine/uita de tine/si sunt falsi, zic sa procedezi la fel, dar nu e chiar asa pentru ca nu poti fi singur..., ce te faci de ziua ta( doar nu o sa stai in casa, bine ca ei o sa vor sa faci cinste.) de revelion? ziceti-mi parerile voastre, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Daca sunt chiar atat de falsi atunci incearca sa-ti gasesti un nou anturaj si eventual poti sa continui sa iesi cu ei pana atunci ca sa nu ramai singur dar nu le mai incredinta niciun fel de secret sau nu-i mai ajuta cu probleme mari.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

mai bine singur, decât cu oameni falși. stai liniștit, îți poți face alți prieteni, oamenii pe care chiar vrei să îi ai în preajmă.

| Peridava a răspuns:

Daca te lasa, nu te poti agata de ei. Tot te vor lasa. Gasesti altii.

| cristi10grei a răspuns:

Puf coane eu unul fac in felul urmator daca unul imi este dujman in invit la masa mea chiar daca imi vrea raul meu, 2 astea care nu ma suporta si nu am asa ceva in viata reala dar daca as avea sincer eas tortura sa ma pomeneeasca acum i ignor acum i invit la un gratar a 2 zi i ignor as da picatura chinezeasca, asa ca prin urmare coane fate ca nu-ti pasa o sa faci tu alti preteni adevarati