| Dini11111111 a întrebat:

Salut TPU!
Nu o lungesc, prietenul meu cel mai bun, ma place, fostul meu e obsedat si efectiv nu reușesc sa scap de el... i-am dat block, dar il deblochez fara motiv, nu știu ce sa fac, baiatul asta si-a bătut joc de mine de foarte multe ori, prietenul meu, e prietenul meu si nu il pot răni. Eu sunt genul de persoana toxica si nu vreau sa-i fac rau.
Ajutați-mă, va rog, iar cei vor să vorbească aiurea, SUNTEȚI IN PLUS PE PLANETĂ!

Răspuns Câştigător
| sunt0anonima a răspuns:

Buna, Dini. Stiu cum te simti, inteleg care e problema ta. In acest moment, din pacate nu te pot ajuta cu nimic mai mult decat cateva sfaturi:Trebuie ca tu singura sa iti dai seama ca baiatul asta nu este ceea ce ai tu nevoie; Trebuie sa constientizezi ca, chiar daca uneori e greu sa ne despartim de persoanele la care tinem, e mai bine sa ne punem pe noi pe primul loc, iar daca baiatul ala ti-a facut atat de mult(chiar si doar emotional) trebuie pur si simplu sa renunti la el. Sunt sigura ca esti foarte frumoasa si draguta si multi ar vrea sa fie prieteni cu tine, asa ca de ce sa te pedepsesti singura? Dupa parerea mea, in acest moment e cel mai bine sa incerci sa il uiti(chiar daca pare imposibil, la un moment dat iti va trece de el) si sa mergi mai departe. Da-i block, nu il mai debloca, si bucura-te de viata. I m sure u re strong

Răspuns Apreciat de Editori
| prietenaingrijorata02 a răspuns:

Buna, Dini! Parerea mea este ca una din deciziile intelepte pe care le poti lua privind aceasta situatie..este o pauza. Ofera-ti timp sa te vindeci de relatia anterioara si orice alte greutati prin care treci. Da-i timp timpului! happy Nu iti cunosc situatia si nu stiu ce anume vrei sa spui prin "si-a batut joc de mine" dar este de inteles faptul ca aceasta persoana nu te merita, deci de ce ti-ai mai pierde timpul deblocandu-l din nou si din nou auto-sabondandu-te? Elimima orice forma de contact cu el. Cunoaste-ti propria valoare si focuseaza-te pe tine pana esti pregatita pentru a alta relatie cu o persoana care chiar te merita! Nu esti toxica, ci doar iti trebuie timp de vindecare si auto-cunoastere!

| psyclepath a răspuns (pentru prietenaingrijorata02):

"iar cei vor să vorbească aiurea, SUNTEȚI IN PLUS PE PLANETĂ!"
Sounds pretty toxic to me.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca tu esti in plus pe planeta.
Il blochezi, apoi il deblochezi.
Daca si-a batut joc de tine mereu, inseamna ca iti place sa fii bataia de joc a lui.
Ce ajutor vrei?
Doar de tine depinde.
Esti imatura, clar.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce-l deblochezi si vii sa ne intrebi pe noi, ce sa faci?
Blocheaza-l si asa sa ramana pe veci, ca sa nu mai stresezi pe toata lumea cu intrebarea asta prosteasca si inutila.
Ia-ti ceva de invatat si ocupa-ti timpul, ca il pierzi inutil cu oameni care nici nu ar trebui sa-i ai in viata ta.

| PandoraV a răspuns:

Din ce spui deduc ca ai o anumita instabilitate emotionala.
Zici ca-l deblochezi fara motiv?
Exista un motiv in toate, chiar daca noi nu suntem intotdeauna constienti de el.
Cred ca te-ai simti vinovata daca l-ai lasa blocat definitiv si il deblochezi pentru ca nu vrei sa considere el ca esti rea sau lasa sau ca mai ai resentimente pentru el.