| StefanCristi a întrebat:

Salut tpu.ro am și eu o întrebare. Mama mea și Bunica mea are Corona Virus și sunt vaccinate și eu sunt vaccinat și nu am Corona Virus a chemam mama mea sdp să o testeze pentru că are nevoie pentru la servici când se va face bine ne a testat pe toți trei eu am ieșit negativ nu înțeleg dc și eu trebuie să stau la izolare și nu am voie să ies afară timp de 14 zile adică până pe 2 noiembrie mă poate ajuta cineva cu informații?

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Cati anisori ai? Daca esti incapabil sa intelegi un lucru atat de simplu si logic, ca stand alaturi de 2 persoane infectate esti si tu infectat, adr inac esti nedetectat dar cu siguranta esti infectat 99%.
Evident ca NU ai voie sa iesi afara 14 zile, fiind asa spune legea si virusologii, ca esti conatgios si imprastii virusul.
Din pacate, traind cu mama si bunica si ele fiind confirmate pozitiv esti obligat de lege sa stai inchis in casa, cu ele, timp de 14 zile.

| LostForForever a răspuns:

Cu și fără vacin tot iei Corona eu l-am făcut sa dea boala mai repede in mine o data

| StefanCristi explică:

Am 32 de ani nu există jassmina să fi infectat fără transmisie e vorba că nu am probabil de la anti corpi am ieșit din izolare ieri a fost ultima zi