|

Salut TPU! Stau la scoala langa o fata, sunt in clasa 9 si e prima data dupa multi ani cand se intampla asta.

Stau de vreo saptamana deja cu ea si mi se pare ca o plictisesc la maxim. Adica nu prea gasesc subiecte de discutie. Mai mult decat,,ce faci" sau,, ce ai mai facut" chiar nu stiu ce sa spun. Pana acum stateam cu un baiat(cum in fiecare an obisnuiam de altfel) cu care faceam caterinca si radeam la toate orele. Nu exista ora la care profu sa nu ne faca observatie.

Acum, parca asa...stau in banca ca prostu, cei drept imi e cam si rusine sa vorbes cu ea(ea fiind diva clasei). Chiar am si auzit-o vorbind cu alte fete prin pauza ca,, fata, nu am ce sa fac la ore".

Acum, daca se poate mi-ati putea recomanda si mie niste subiecte de discutie? Ceva despre care sa vorbim la orele gen muzica, desen, etc.

Funda!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Povestește-i despre TPU.

| a răspuns:

Ce-i așa de greu să discuți cu ea?
Întreab-o ce hobby-uri are, poate aveți lucruri în comun.

| explică (pentru Andreeush):

Pai da, dar mereu cand incerc sa inrru in vorba cu ea ea cam doar imi raspunde scurt si atat. Nu mai zice ceva inapoi. Ea e fata populara, iar eu mai mult tocilarix...

| a răspuns:

Fa glume pe seama profesorilor, incearca sa-ti aduci aminte cum te distrai in anii trecuti, ei sigur o să-i placă fiind si diva clasei, gaseste subiecte de vorbă care iti vin spontan, nu trebuie sa eviți o intrebare, oricare ar fi ea. Poti sa-i trimiți meme-uri pe Instagram ca tot e la moda, încearcă să afli ceva ce ii place sa faca si documenteaza-te pe subiect, povesteste-i întâmplări funny (vezi sa nu fii jenant sa ii povestești orice prostie), raspunde cu tupeu profesorilor si o sa crești in ochii ei.