| anonimul0724 a întrebat:

Salut TPU, va rog am nevoie de un sfat/ajutor.
Deci hai sa va explic, sunt baiat, am aproape 18 ani și sunt dependent de oglinda/aspectul meu fizic.
Ma uit și de 50 ori pe zi în oglinda sa vad cum arat, cum imi sta parul chiar dacă sunt doar eu in casa și n-am niciun gand de plecare, imi place sa fiu perfect, parul meu sa fie perfect, ma simt mai rau ca o fată.
Mai ales cu parul meu este problema imi place sa fie perfect, imi fac baie și de 2ori pe zi pe cap ca să-mi pot aranja parul cum imi place mie și deseori nu-mi iese cum vreau eu si ma frustrez foarte tare pe chestia asta(am parul ondulat si nu folosesc produse de styling).Nu stiu care e problema dar simt ca e o problema destul de grava. Mi-ati fi de mare ajutor dacă m-ati putea ajuta cu un sfat ceva, mulțumesc frumos comunitate!

Răspuns Apreciat de Editori
| ABCD122 a răspuns:

Nu e problema gravă happy Ești tânăr, e normal să te îngrijești și să vrei sa arați cât mai bine. Dar încearcă să nu exagerezi așa mult. Când îți vine sa te uiți in oglinda, întoarce-te, Închide ochii, nu te uita, evita asta. Găsește-ți o activitate, poate e Ok și să mai înlături din oglinzile care sunt la îndemâna. Și încearcă sa rezolvi asta din timp... pentru că acum îți poți schimba cu mai multă ușurință obiceiurile față de atunci când vei avea 25 de ani.

1 răspuns:
| Eisenheim a răspuns:

Uau,e bine sa ai grija de tine,dar cam exagerezi fara supărare happy încearcă să mai amâni puțin câte puțin uitatul in oglindă,joaca cu parul, nu e grav, e probabil din lipsă de alta activitate, și asta cu parul e cea mai accesibilă și la îndemână happy căuta o activitate, și îți impui sa o termini și după aceea te mai ocupi de par