| lazzaruss34 a întrebat:

Salut TPU, vreau o părere după ce citiți ce mi s-a întâmplat astăzi! Deci astăzi i-am trimis un video gen unui coleg din clasa care râde de fizicul meu din clasele mici până în prezent și în video era vb ca „eu pot să mai slăbesc dar de prostie să scapi nu" și a sărit repede în brate la dirigă că uite că îl jignesc etc etc am răbufnit și eu și i-am spus dirigai că nu mai suport glumele lui făcute la adresa mea, după câteva ore diriga a sunat-o pe maica-mea și pe maicăsa ca să afle despre ce e vorba în conflictul ăla și automat când au aflat părinții mei nu m-au înțeles și mi-au tras câteva palme că nu stiu ce nu trebuia să îl bag în seama și altele, deci nu înțeleg de ce tot eu fiind victima în aceasta situație tot eu mi-am luat bătaie. Vă rog luați în serios!

3 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Ti-ai luat bataie din simplul fapt ca parintii tai nu constientizeaza faptul ca acel coleg chiar face niste glume proaste la adresa fizicului tau si nu e deloc bine ceea ce se intampla. Nu ai ce face, din pacate. Incearca sa nu il mai bagi in seama, sa nu te mai afecteze ceea ce spune.

| slayer09 a răspuns:

Stii cum e, cine se aseamana se aduna, nici tu nu te lasi mai prejos. Daca nu iti place baiatul ala si nu mai vrei sa intri in jocul asta, pur si simplu ignora-l, nu il mai baga in seama, poate o sa te mai sacaie de cateva ori, dar daca pur si simplu nu o sa ii mai dai nicio importanta, o sa te lase in pace. Asa ca cel mei bine pentru tine, lasa-l sa faca ce vrea el si tie sa nu iti pese, sa zica orice de tine, nici macar sa nu clipesti din pricina asta, daca iti trimite clipuri, nici sa nu te uiti la el, si sa vezi ce o sa se potoleasca.

| lazzaruss34 explică (pentru slayer09):

Mulțumesc mult pentru sfat!