| nickky999 a întrebat:

Vorba e despre "viitorul meu."..nu stiu ce sa fac in viitor. Inima tine cu arta, imi place la nebunie si se primeste sa cant, sa dansez, dar aspiratiile ma conduc la drept. Sunt din RM iar aici toti imi zic ca nu pot sa-mi fac un viitor la conservator, dupa cum acest domeniu nu e prea valorificat si intens aici...in timp ce eu scriu piese, scriu o carte si nu m-ai stiu ce pot deveni sad Cred ca ma voi duce la colegiul de Drept, si apoi Univer. Aveti ceva sugestii? Ce ar trebui sa fac?sad Va rog.sunt intr-a 8a, iar in 10a deja vreau sa merg la un colegiu.va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| BlueBird a răspuns:

Pai eu zic ca dreptul este o idee grozava. Dansul compusul si pictatul vor deveni pasiuni iar dreptul va fi specialitatea ta happy.

1 răspuns:
| bau0217 a răspuns:

Intradevar arta nu e cel mai banos domeniu in care ti-ai putea forma o cariera, dar nu uita ca in toate meseriile trebuie sa muncesti. Diferenta intre arta (insepecial muzica/dans) este ca poti face ceea ce iti place, poti calatorii, poti cunoaste oameni de mult mai buna calitate decat in alte meserii. In orice meserie trebuie sa muncesti mult, cu muzica sau dansul trebuie sa incepi sa muncesti mai de devreme, pentru ca fara munca nimic nu se poate. Dar daca o sa exersezi zilnic nu ai cum sa nu ajungi undeva. Tu iti creezi viitorul. Nici un drum nu e mai usor, arta e doar mai frumoasa, atata tothappy Eu zic ca merita sa risti, maiales ca ai timp sa te mai hotarasti inca 2 ani daca vrei sa ramai in domeniul artei. Intradevar e greu sa ajungi sus, dar o data ce ai ajuns in varf nimeni si nimic nu o sa te mai dea jos de acolotongue Mult succes, si daca te hotarasti sa dai la muzica sau la dans, spor la lucruwinking