Un iPhone nu este o optiune foarte buna. Foarte fragile. Se sparg usor si pot fi complicate, sa nu mai zic ca se strica repede, si sunt si foarte scumpe. Daca iti iei un telefon la mana a 2-a, te poti trezi ca e stricat. Ia-ti un Samsung, sunt mult mai rezistente si tin mult, au si mult mai multe features, cum ar fi split screen, te poate ajuta uneori. Eu am un Samsung galaxy a53 5g, l-am luat in rate si am platit in jur de 2500, dar in magazin cu banii jos e aproximativ 1300. Il am de 3 ani si merge perfect, ca si nou. A luat si multe trante, ca nu am fost tare grijulie cu el, dar nici macar o crapatura nu are. Mult mai rentabil si rezistent. Si calitatea pozelor e foarte buna. Bateria tine foarte bine si nici cu supraincalzirea nu am probleme.
De ce nu te orientezi spre alta marcă de telefoane astfel încât să îl cumperi nou și chiar performant?
Hey! Eu mi am luat un ipone 13 pro de pe Flip.ro, am optat optiunea de baterie noua. Il am deja de 2-3 luni si e foarte ok si au si preturi bune.
Alexandrup întreabă: