|

Salut, vreau sa va spun o scurta poveste despre viata mea, AM NEVOIE DE AJUTOR, NU MAI REZIST. M-am nascut in 1999, am fost abandonat in camine de la cinci ani, fara mama, tata, frati, surori, rude, am fost abandonat toata viata, asa ca m-am inchis in mine pentru ca daca imi spuneam oful eram ranit de aceasta lume patrata intr-un sistem rotund. Am fost diagnosticat la varsta de 12 ani cu caracter bipolar, personalitati multiple, antisocial psihopat mintal, am fost toata viata drogat cu pastile ca sa fiu tinut in frau ca asa e bine si "normal". In scoala nu invatam nimic pentru ca eram sedat mereu si ma simteam obosit si dezgustat de oameni, mama mea a murit de cancer, am reusit sa petrec putin timp cu ea dupa ce am gasit-o, nu am simtit nimic in acea zi, nici tristete, nici mila, nimic, eram doar acolo. Pana la varsta de 18 ani am fost internat la Obreja de 7 ori, la Balaceanca de 4, toti dandu-mi o hartie in mana spunand ca asta e viata mea predestinata de pensionar pe caz de boala. Pensia este de maxim 400 sau de 600 legal, raspunzatorul primeste 1000 lei, eu nu aveam niciu un raspunzator legal pentru ca nimeni nu isi asuma acest lucru. Din ura si furie am inceput sa ma mutilez, ajungand la spital cu diferite taieturi pe corp, am gasit in cele din urma vointa, am scapat de actele de nebun, de pastile si m-am apucat de munca in constructii. In constructii eu fiind slab ca un bat, muncesc ca un sclav pe 2000 lei, dau jumate pe chirie 800lei, intretinere 150-200 lei, abonament lunar 70 lei, haine imi pot cumpara foarte rar, este un lux, mancarea este de prosta calitate supe instant, salam cu paine etc. La 18 ani m-au dat afara din camin, a trebuit sa ma descurc, oamenii fac misto de mine ca sunt pai, mor de foame mai mereu, slabesc pe zi ce trece, am ganduri sinucigase, ma gandesc la genoicid crima, viol, ...vita mea sexula este zero, imi sunt propriul partener sexual, o fata nu pot cunoste, am incercat, dar nu imi pot petrece timpul cu oameni, nici o fata nu se uita la un tanar de 20 ani, purtand zi de zi acelasi haine. Sunt slab, arat mereu obosit sau cu cearcane, de obicei sunt furios sau deprimat, nu imi doresc de la o fata decat sex nu simt nevoia de "iubire", mi se pare o slabiciune, eu fiind un psihopat ascuns in societate, nimeni nu stie ca stau in metrou, la munca, in parc etc cu un monstru care poate exploda in orice moment, nu stiu ce sa mai fac. Nu mai pot, va cer ajutorul, nu ma transformati intr-un criminal, nu lasati monstrul sa iasa la suprafata, nu mai rezist, am nevoie de ajutor, nu mai pot, AJUTOR AJUTOR AJUTOR

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Cum a spus și sadrian46, poate că o comunitate religioasă te-ar ajuta destul de mult. Nu trebuie neapărat să fi tu credincios, dar ai nevoie de un grup de oameni care să te accepte așa cum ești, fără să te judece. Vei primi ajutor și te vei simți susținut, exact ceea ce ai nevoie. Este important să citești și niște cărți de psihologie, psihanaliza, te ajută să te înțelegi pe tine ca om și să depășești anumite lucruri din trecut. Meditație. Mult succes. E foarte bine că îți dai seama că ai probleme și dorești ajutor.

| a răspuns:

Când ceri ajutor, cauți pe cineva cu care să împărtășești viața, gândurile, problemele, nevoile, să nu mai fii singur.
Să aderi la o comunitate religioasă este o soluție posibilă. Neoprotestanții, pocăiții sunt comunități mai restrânse, care se cunosc între ei și se ajută mai mult ca alții. Încearcă asta.