|

Salut. Vreau si eu sa il chem pe El Nino la bal si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa. L-a mai chemat careva?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

15.000 de euro din câte am văzut pe net.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 1231242):

Cand te gandesti ca unii n-au vreo scoala in domeniu si ajung sa ceara atatia bani... eu nu zic ca el nino nu este un rapper foarte bun, dar zic sa ceri 15.000 de euro fara conservator, scoli si alte examene in domeniu mi se pare de rahat unde a ajuns omenirea, bine si nu este doar cazul acestui cantaret CAM toate divele de pe tv sunt in aceeasi situatie. Pentru cei care nu stiu inainte sa devii mare vedeta in muzica populara participai la concursuri, erai bun erai luat in seama nu erai statea la tine-n sat.
Acum orice drac care il are pe taticu in spate prinde la pustime, ei bine peste un timp o sa aud ca si 5gang cer 15-20 de mii de euro sa vina la vreun party...
Si sunt 1000 care strada care fac ceva si pe el nino si pe nane si pe oricine, dar unii s-au afirmat altii nu, se pare ca tine de SANSA nu de talent!
Asa ca data viitoare sa numai incurcati una cu alta, nu tot ce are milioane (sau sute) de vizualizari inseamna TALENT, ca Youtube nu promoveaza talent ci PUBLICITATE, ai bani de bagat in publicitate vei ajunge cunoscut, cam asa sta treaba fratilor.
Am cunoscut oameni care dintr-un album spargeau pe oricine, dar n-au avut la curulet covigelu bagat si apoi sa isi faca clipuri de sute de mii de euro...
Acest mesaj nu este adresat tie 1231242 CI PUSTILOR CORDITI CARE CRED CA CE TARE E NANE CE TARE E ALA SI CRED TOT CE APARE PE YOUTUBE SI CA ACOLO E CREMA! Ei bine nu e! Acolo e MODA nu VALOAREA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Simpatik):

Mda, pentru unii crema e Salam, iar pentru alții Avicii, iar pentru alții Dolănescu, ideea este că ai dreptate, dar gusturile nu se discută, chiar dacă sunt proaste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează