| GeorgeMihai a întrebat:

Salutare!

Aflu cu stupoare ca fosta, mi-a blocat profilul de Facebook nu si accesul in a-i da mesaje pe Facebook. Culmea este ca pe telefon imi arata asta iar cand intru in pc pe Facebook, nu imi arata nici profil nici nimic, ca si cum sunt blocat de tot, doar de pe telefon imi arata ca nu ii pot accesa profilul dar ii pot trimite mesaje. Oare si-a lasat o poarta deschisa pentru o posibila revenire? Nu de alta dar cand m-a blocat, nu puteam sa ii mai dau niciun mesaj nimic ca nah...m-a blocat de tot, dar vad ca intre timp, de pe telefon imi arata ca profilul mi l-a blocat dar in schimb merge sa ii trimit mesaje. Vreo sansa de revenire ceva?

Multumesc frumos!

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ce spui tu nu ar trebui sa fie posibil. Mie unul imi suna a ceva ''bug'' creat in urma acelui block. Un block este un block totusi. Adica mesajele sunt primele blocate.

| Sekim a răspuns:

Salut
Din cate stiu eu, exista functia block mesaje ( nu ii poti trimite mesaje dar ii poti accesa profil ) si functia block persoana care include tot ce tine de ea, mesaje, like, profil etc. Probabil serverele nu si au dat refresh si inca iti apare ca ii poti da mesaj si ca exista profilul. E imposibil sa iti dea block la profil si la mesaje nu, dar invers se poate. Eu stiu cine esti si zic sa treci peste relatia asta, se pare ca fata asta nu se va mai intoarce cum a facut pana acum, nu te merita bro, cauta pe alta si vei fi fericit. Oamenii orgoliosi nu sunt capabili de iubire adevarata, tine minte asta.
See youwinking

| Alphas999 a răspuns:

E o chestie de timp, dureaza pana se stabilizeaza blocajul pe Facebook, sunt programe diferite pe telefon si pe PC.

| Drkurt01 a răspuns:

Pare mai mult o greșeală, dar tu stii cel mai bine daca relatia s-a terminat cu adevarat sau e posibila o revenire, desi sunt sceptic.

| Nelu_Rus_1972_NDMm a răspuns:

Prietene,nu fi agitat, mai încearcă, toate la timpul lor, o să afli toate răspunsurile în timp, fii bine!