| UserRo10 a întrebat:

Salutare. Am o foarte mare dilema. Nu stiu cum s-a intamplat, dar in tot ghinionul meu cu fetele am intamplat sa cunosc doua in acelasi timp si ambele sa imi imparta inima. Prima fata este simpla si cu multa personalitate. Ii plac lucrurile simple si de efect. Efectiv se bucura din orice si tu te bucuri de bucuria ei. A doua fata este cu capul pe umeri, stie ce vrea. Urmeaza sa aiba o cariera frumoasa si stabila. Are un "acel ceva" ce nu-l simti la oricine.
Ce sfat imi dati? Cum pot alege spre cine sa imi canalizez toata atentia?

6 răspunsuri:
| Hope1992 a răspuns:

Dintre cele doua una dintre ele clar trebuie sa iti placa mai mult.Nu cred ca poti iubi doua persoane in acelasi timp in acelasi fel.
Mi se pare putin ciudat ca de a doua fata ai spus ca urmeaza sa aiba o cariera. Tu o sa fii cu ea nu cu cariera ei.
Daca chiar nu esti decis eu zic sa mai petreci timp cu ambele, dar fara sa le dai nimic de inteles. Cine stie poate si prima fata poate sa fie cu capul pe umeri. Nu exista persoane simple.Toti suntem persoane complexe.
Mai poti sa faci un exercitiu de imaginatie, cand esti cu una dintre ele te gandesti la celalata? Daca da, trebuie sa o alegi pe a doua.

| darrio2007 a răspuns:

Cea cu cariera se va axa numai pe asta, cel putin la inceput. Cea simpla ar fi mai potrivita pentru tine. Dar asta tine si de gusturile tale.

| Vântulalb a răspuns:

Ai de gand sa te asezi la casa ta cu una dintre ele? Sau e vorba doar de o aventura?

| Mirae a răspuns:

Trebuie să petreci mai mult timp cu ele, din punctul meu de vedere, prima este o alegere mai bună, este mai bine să ai pe lângă tine un om care-ți aduce zâmbetul pe buze și știe să aprecieze lucrurile simple, decât unul care se concentrează mai mult pe cariera pe care o vrea

| OldSoul a răspuns:

Vezi care din cele doua iti ofera sentimentul de iubire, ea e aleasa.

| tortilă a răspuns:

Buna! Noi iti recomandam sa petreci timp cu ambele si sa incerci sa-ti dai seama cu cine ai mai multe in comun. Evident trebui sa te asiguri si ca ele te plac pe tine.