|

Salutare! Cum pot sa par mai matur? Am 17 ani jumate si par de 15 ceea ce nu-i ok.As vrea sa par de varsta care o am ca fetele cauta baieti mai mari.De ex una din clasa de la mine are 16 ani si 7 luni si are un iubit de 24 de ani.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Lasa-ti barba, du-te la sala, lasa-ti par lung.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aia care la 16 ani are un iubit de 24 este o viitoare "catea" precum cele de pe publi24, de obicei cam asa sunt toate care de mici nu se "regasesc" in semenii de varsta lor, bine 1 an, 2 ani in plus nu zice nimeni nimic dar asa e diferenta prea mare ea este o copila si ala e ditamai mosul happy
Tinere nu iti dori sa pari mai mare ca nu ai de ce, unele dintre cele pe care le vezi tu frumoase si bune la 16-17 ani, multe din ele (nu toate) la 20 de ani vor parea de 40 crede-ma!
Pe de alta parte nu e mai bine cand vei avea tu 30 de ani de ex. sa pari de 20? unii ar da orice sa para mai tineri! deci intotdeauna e bine sa pari mai mic si nu mai mare, caci cand vei inainta in varsta vei vedea ca fiecare an in plus parca te imbatraneste exponential si nu iti doresti asta.
Maturitatea trebuie sa o ai mentala asta este cea mai importanta nu de cati ani pari.
Nu ai gasit tu inca ce trebuia, cauta fete mai mici decat tine cu 1-2 ani, daca asa e moda asta este, nici ca ala de 24 de ani si aia de 16 nu e ok! Dar tu faci ce vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru gbd):

Nu fac sala, fac acasa ca am gantere, mai fac flotari, geno, abdomene, si ceva pentru spate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează