| Puiu95 a întrebat:

Salutare lume,
Vreau sa va intreb daca exista vreun psiholog cu care as putea sa vorbesc pe internet, fara sa ma coste nimic.Mentionez ca nu pot iesi din casa.Please help FUNDA!

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Puiu,

Daca ai o problema, hai sa discutam.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Hey bunahappy
nu stiu daca e asa ceva pe site, dar am putea sa te ajutam daca vrei, un prieten bun(fie el si virtual) face mai mult decat un psiholog...asa ca nu ezita si incearca sa lasi id-ul cuiva prin mesaj privat..asa te putem ajutahappy
O primavara frumoasa sa aihappy

5 răspunsuri:
| Pitzipoanca a răspuns:

Ai putea scrie la siteuri obscure unde lucreaza psihologi - asta in cazul in care chiar sunt. Nu spera insa la consiliere pe gratis. O sedinta costa in jur la 80 lei. Mai bine vorbeste cu prietenii.
Sau ai mai putea verifica daca scoala ta are un psiholog. happy Acolo e gratuit.

| mirvadm a răspuns:

Eu sunt inca in practica, deci nu te-as putea ajuta, insa ar fi bine sa iti faci un prieten, de pilda un prieten pe care nu il cunosti, in asa fel incat sa ii poti spune toate apasariile tale interioare.Un prieten capabil sa dea sfaturi care te vor conduce spre linistea ta interioara.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Stiu cum este sa vrei sa ajungi la medic, dar sa nu poti iesi din casa...e crunt! daca te pot ajuta, astept un mesaj de la tine!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Siteurile cu psihologi sunt de kko, din ce am vazut eu.
Sunt tot felul de fomisti care vor sa prinda si ei ceva.

Uite pe aici : http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente

Si vezi asta : http://www.telefonulcopilului.ro/contact

Acolo au si psihologi cu care poti vorbi ca un anonim, si nu inseamna ca apeland la ei vei creea probleme familiei tale.

Ai grija de tine.