| ArmmAndArmm a întrebat:

Salutare TPU! Am și eu o nedumerire(menționez că, am consumat ocazional, in liceu droguri și tocmai de aceea nu mă pricep și nici nu sunt pro, acestor substanțe), referitor la următoarea intrebare: M-am contrazis cu un amic, pe un subiect banal, că speed-ul (Amfetamina) creează aceeași senzație de amorțeală, dacă o pui pe limbă ca și Cocaina. Este adevărat? Creează senzația de amorțeală ca și Cocaina sau nu? Miza e de 100€ intre mine și el, de aceea am apelat aici! Nu promovăm consumul de droguri și nici nu recomandăm! Mulțimum anticipat! Dau fundiță!

3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Daca vrei sa castigi banii aia nu aici trebuie sa pui intrebare pentru ca nu te poti increde in ce spun niste copii care cel mai probabil nu au consumat aceste 2 substante. Cauta pe forumuri in engleza sau clipuri pe Youtube

| mastadont a răspuns:

Depinde în mare măsură cu ce este amestecată. Din câte știu eu amfetamina pură nu provoacă acea senzație de amorțeală, doar cocaina însă de obicei tu tragi doar amfetamină în proporție de 2 sau 3 %, restul sunt adăugiri pentru a-o înmulți. Adăugiri precum sodă caustică, e posibil ca de la aceasta să provină amorțeala. Cocaina pe de altă parte provoacă această senzație în mod natural.

| NarcoticiiAnonimi a răspuns:

Daca ai o problema cu drogurile, noi te putem ajuta.

Comunitatea NA din Romania https://narcoticii-anonimi.ro/

Accesand site-ul nostru oricine poate intra in discutie pe whatsapp cu un reprezentant al comunitatii (exista buton de whatsapp in site). La mail-uri se raspunde cu directii foarte clare, atat pentru cei care se confrunta cu problema drogurilor, cat si pentru apartinatorii acestora.

In plus, avem pagini create special pentru sedintele desfasurate online https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-narcoticii-anonimi/

si pentru cele fizice https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-fizice-narcoticii-anonimi/

Va multumim frumos pentru ingaduinta si intelgere. Noi, cei de la NA, suntem toti fosti consumatori in recuperare care ne intalnim cu regularitate pentru a ramane curati.

Sedintele NA sunt gratuite si anonime.

24 de ore bune, tuturor.