| Se7en98 a întrebat:

Salutare tuturor, am nevoie de niste sfaturi din partea voastra, pana acum toate verile am stat in casa la calculator si n-am facut nimic ( Sunt baiat 17 ani ) vara asta nu mai vreau sa fie asa, mi-am pus in gand sa merg la sala si sa slabesc( sunt destul de obez pentru varsta mea ). Dar problema este ca nu am nicio motivatie, adica nu am acel chef sa fac asta, dar trebuie neaparat sa merg la sala vara asta... si nu e ca nu as vrea, faza e ca nu am motivatie deloc, de foarte multe ori mi-am pus in plan sa slabesc, dar niciodata n-am reusit... nu stiu de ce sunt asa, nu-mi place deloc sa fiu obez, deja imi e sila de mine insusi cand ma uit in oglinda ( nu sunt super obez, dar totusi.). Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Vrei motivatie? Stai ca-ti dau eu imediat motivatie:

1) Gandeste-te in primul rand la toate bolile care te vor lovi cat de curand daca o mai tii asa. Vrei sa-ti bagi singur o seringa in stomac zilnic pentru tot restul vietii tale? Asta se intampla daca faci diabet, asta daca nu il ai deja. Vrei sa-ti cedeze inima in urmatorii 5-10 ani. Asta se va intampla pentru ca este invelita in grasime. Vrei sa orbesti la 50 de ani si sa nu mai ai coloana? Asta se va intampla de la prea mult calculator.

2) Vrei sa salivezi uitandu-te pe strada dupa toate fetele care iti plac si apoi sa ti-o freci singur acasa plangandu-ti de mila? Posibil faci asta deja, dar nu vrei sa treci peste? Da, da, stiu. Se va gasi una sa te placa si asa. Dar chiar vrei sa-i fracturezi 3 coaste cu burta? Nu fi egoist.

3) Vrei sa te distrezi si tu cu prietenii, sau sa-ti faci prieteni daca nu-i ai si sa jucati si voi un fotbal impreuna sau alte activitati care implica miscare. Tu ii vei refuza mereu si nu te vei putea bucura de ele pentru ca nu poti tine pasul.

4) Vrei sa nu te mai urasti de cate ori privesti in oglinda? Atunci fa asta pentru tine.

Esti indeajuns de motivat acum?

| ImiUrascViata a răspuns (pentru WaterDrop):

Smecher!winking

| Se7en98 explică (pentru ImiUrascViata):

Adica!?

| ImiUrascViata a răspuns (pentru Se7en98):

Ziceam despre raspunsul castigator.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca nu functioneaza sfatul de mai sus, dai un pm.