anonim_4396
| Anonim întreabă:

Saptamana viitoare plec in excursie:X

va ror dati-mi idei de jocuri.cum sa ne distram, farse:Xlaughing fundahappy

5 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Va jucati carti, adevar sau provocare...

farse:pasta de dinti pe clanta usii(daca veti sta la cabana, hotel, statiune...)
scz.altceva nu mai stiu!
pa-palove struck

| federerdinamo a răspuns:

Pai jucati adevar sau provocare

Urmatoarea carte

Uitati-va la o comedie

Radeti cat puteti voi de mult

Strangeti-va toti intr-o camera si petreceti toata noapte


distractie placutakisslove struck

| Lucix a răspuns:

Eu un joc cu cati "Mafia" e foarte tare dar trebuie sa fiti multi sa il jucati calumea si cred ca va veti distra.Regulile:se aleg 2 Asi care vor fi asasinii, 1 popa care va fi pofititul, 1 dama doctorul, si restul ce carti vreti vor fi taranii iar unu din voi va fi povestitorul(nu va avea carte dar v-a stii tot din joc). Povestitorul va zice:"Peste taraba(sau unde sunteti voi) s-a lasat noaptea toata lumea se culca(toti jucatorii inchid ochii mai putin povestitorul). Se trezesc cei 2 asasini(asta zice povestitorul.Aleg pe cine sa"omoare" aman2 trebuie sa ucida 1 singura pers dupa se vor culca). Se trezeste Politistul(V-a indica spre un jucator care il suspecteaza ca ar fi unul din asasini iar povestitorul ii va comfirma dand din cap daca a gasit unul din asasini[dar numai o persoana pe runda]). Se v-a trezi doctorul(v-a alege pe cine vrea sa salveze se poate salva si pe el[daca doctorul salveaza pe cine trebuie se vor trezi toti]). Dupa toti vor deschiide ochii si vor da cu parerea cine cred ei ca ar fi asasinii si vor aduce argumente, iar politistul daca l-a gasit pe unul din ei trebuie sa ii comvinga pe ceilalti ca acea persoala chiar este asasinul.(aa si daca asasini au reusit sa ucida pe cineva povestitorul v-a zice:Se trezeste toata lumea mai putin[Numele acelei persoane, nu v-a spune niciodata cartea pe care o avea]. Dupa toti vor vota(daca sunt 3 suspecti) toti vor vota sa fie eliminati(ei fiind banuiti ca sunt asasinii)si daca nu au fost eliminatii asasinii jocul v-a continua.Nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic e cam greu aici, fata in fata era mai simplulaughing.

| Lucix a răspuns:

Farse hmmthinking Daca intr-o seara ati baut si unul din prietenii tai e ca. o. happy si s-a culcat il luati cu saltea, cu cearceaf si il dati afara pe hol in fata taberei unde vretihappy. Sau sa jucati Adevar sau Provocare sau carti pe porunci(macao de preferat) bineinteles cu reguli bine stabilite, cu pedepse pentru cei care refuza porunca(pedeapsa sa fie mai grea decat orice porunca, dar fara vatamari corporalelaughing. Ex de porunci:Sa isi dea cu parfum in naswinking(ii va"dizolva" muciilaughing, Sa strige pe geam sau pe hot tot felul de chestii, Sa se duca in camera la prof sa ii ceara voi la toaleta ca la el in camera nu se poate(astea merge sa te duci la un vecin e mult mai tare asa), sa fuga gol pe hol sau macar in chiloti, Sa impinga adidasul cu nasu pana la usa, Sa linga 30cm de peretelaughing, Prima fata pe care o intalneste sa o sarute.Nu prea am idei acumhappy lasa-mi id`ul tau si am sa iti mai zic.

| Lucix a răspuns:

E veche faza cu pasta de dinti si nu mai merge asa de bine.Mai bine ii bagi un prezervativ pe picior drep sosetalaughing daca nu se trezeste...