|

'seara/ziua celor care activaţi pe la întrebarea mea. Am 11 ani jumătate, şi îmi place foartee mult de o fată, care se întâmplă să-mi fie cea mai bună prietenă de când m-am născut ( mă rog, 2 luni-3 ). Am fost cu ea împreună odată, dar era foarte ruşinoasă şi am decis amândoi să continuăm pe viitor să-şi stăpânească emoţiile. Ştiu foarte clar că mă place, vorbeşte cu prietenele ei despre mine într-una. Cum o fac să mă placă chiar şi mai mult şi să "legăm" iaraşi o relaţie?@ PS : Ăştia care îmi ziceţi ceva de vârstă, staţi chill, nici voi nu vaţi născut mari. Vă rog fără smar2 care fac "m1jth0"

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intai de toate salut.Ce sa faci, revii la vechile radacini.Totusi nu stiu de ce dar,"am fost odata" va da semne de plictiseala,monotonie,va trebui sa faci ceva nou pentru ea, impreuna cu ea depinde. Daca vrei sa te apropii de ea si sa ii spui tu ce ai intrebat aici, va rezolva totul mai usor.Incearca sa nu bati apropouri catre ea, va intelege cu totul altceva, fii mai deschis asa sunt cei mai buni prieteni intre ei. Daca ea te place si tu o placi va accepta sa te asculte cateva minutele.Nu e vorba de cum sa o faci sa te placa si mai mult,te place deja nu e te place mai mult, doar te iubeste tongue si asta o vei face tu cu multa sarguinta, demonstrandu-i ca esti acel Cineva care e pentru ea.Cuvinte frumoase dar nu multe,vorbeste cu ea si fa-o sa simta ca ii asculti fiecare cuvant,fii cu ea la fiecare pas facut pe "strazile din bucuresti"(strazi cu gropi), intinde-i mana cand are nevoie de sprijin, umarul tau sa fie oricand pregatit pentru capusorul ei.Si mai vezi tu.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna.Uite eu zic sa vorbesti cu ea si sa o intrebi daca te place si daca vrea sa mai aveti ceva, Multa bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Laurentiu!

Pentru a lega o relatie cu acea fata este foarte important sa gasesti o activitate ce s-o faceti impreuna. Nu conteaza, poate sa fie puzzle sau traforaj (ar merge si dans foarte bine) pentru ca deja o atractie este, trebuie doar valorificata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează