|

Si-a cautat fosta dupa 4 ani de la despărțire, timp în care un an jumate de relatie cu tine. Am pus punct iar dupa o ora i-a scris sa faca misto de ea. Deci inca se gândește la ea iar eu am fost un pansament. Ea mi-a arătat cum vorbea si chestii de genul, iar mie nu mi-a vorbit niciodată asa, ea a fost prima lui iubită. Ce sa fac? Nu pot trece peste si el nu recunoaște că i-a scris. Desi eu am vazut cu ochii mei având parola lui iar el nu știa. Si i-am arătat dovezi ca nu i-a scris, dar in zadar. Nu recunoaște nimic. Zice ca nu ar iesi cu ea pe strada, s-a luat de ea si a înjurat-o, a umilit-o. Ca se bagă intre noi. Vreau sa pun punct relației, fiindca imi e greu sa trec peste asta si mult mai multe. Dar nu stiu, imi e greu. Am nevoie de sfaturi si păreri.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stii cum sa treci peste? Simplu. Renunta la asta. Este foarte greu, o sa suferi, dar in timp o sa iti revii. Multa lume nu renunta la probleme pentru ca au investit mult timp in asta, dar gresesc. A fost, nu te-a iubit si acum a plecat. Ceva ai invatat din asta. Lasa-i pe ei cu treburile lor si tu cu ale tale. Doar nu ai vrea asa ceva inapoi.
Nu ai pierdut nimic, doar ai invatat si ca o garantie, sa stii ca imediat dupa astfel de lucruri o sa apara o perioada de pace si fericire neasteptata. Indiferent daca aceasta se gaseste in ceva sau cineva.
Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Desparte-te de el, nu meriti sa stai langa un om care nu isi asuma ceea ce face.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mine*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ca i-a scris* (Am scris repede ma scuzati)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează