Nu incerca sa te schimbi doar pentru ca nu le place celorlalti ceea ce vad la tine.Incerca sa le intorci spatele celor care nu te apreciaza pentru ceea ce esti.Fii sigura ca vor aparea si persoane care sa te placa exact asa cum esti. Daca iti schimbi felul de a fi risti sa iti pierzi personalitatea si sa ajungi genul de persoana care nu socializeaza.Este perfect normal si foarte bine sa te imbraci asa cu simti ca este mai bine si asa cum ti se potriveste.
Succes si have a nice day^^
Este foarte normal ![]()
si felicitari
asta e important sa-ti stea tie bine cu hainele cu care te imbraci, si sa-ti placa tie
, moda nu are importanta
si ce daca erai mai baietoasa? sunt unele fete care par mai baietoase si nu e ceva foarte rau in asta
atata timp cat o fata stie sa fie finuta si mai feminina, nu conteaza daca practica jocuri de baieti ( fotbal,...) si daca nu este la moda ![]()
parerea ta conteaza cel mai mult
, nu ce spun altii, imbraca-te cu ce-ti place si cu ce crezi ca-ti sta bine
Normal, doar nu-ti interzice nimeni sa te imbraci dupa placul lor, mi nu-mi pasa ce zic de hainele mele, eu ma simt bine cu actualele haine si ca si tine usnt un pic baietoasa
Daca mie nu-mi place moda nu ma imbrac asa.
La varsta ta esti inca micuta, nu trebuie sa te imbraci provocator. Asta inseamna ca da, este in regula sa nu fii in pas cu moda. Dupa 15 ani, daca vei continua cu atitudinea baietoasa...cred ca o sa fie o problema.
Bravo tie. te felicit pentru faptul ca vrei sa fii si sa te imbraci cum vrei tu, nu cum e la moda. e de admirat lucrul asta.foarte putine persoane mai fac asta.pentru ca majoritatea cad in "mrejele" modei si uita de ei, de ceea ce sunt ei cu adevarat. iar asta e foarte trist...
eu zic s'o ti tot asa.sa faci ce crezi tu ca e bine, sa te imbraci cum iti place tie si sa te simti bine in pielea ta (: fii tu insati!
Eu sunt cea mai varstnica persoana dintre cei ce ti-au raspuns, asa cred, am 24 de ani si sa stii ca nu m-a atras niciodata ideea sa fiu la moda, sa ma imbrac cum se imbraca alte fete, sa fac parte din turma.In scoala generala rupeam portile la fotbal cu baietii si eram mereu implicata in bataile lor...Copilarii.Ma rog, sa revenim la moda.Cred ca se apropie varsta la care trebuie sa iti alegi stilul. Oricum se va schimba pe viitor dar imbracamintea care iti place acum iti va placea mereu.Eu ma imbrac mereu in functie de starea de spirit, in general lejer sau sport.Normal ca la ocazii nu voi merge incaltata in adidasi dar nah...
Eu ma imbrac cum imi vine si nu imi pasa ce zic altii(nu ca mi-ar zice cineva). Trebuie sa iti placa tie, nu altora. Uni sunt rautacios din cauza ca te invidiaza si altii pentru ca asa e firea lor.Incearca sa fii tu insuti si o sa vezi ca e mult mai bine.Nu incerca sa fii o fitoasa sclifosita(fara suparare). Fii exact asa cum vrei tu, daca esti mai baietoasa, nu-i nimic, din contra, e chiar o ''atitudine''buna. Oamenii nu te plac pentru felul cum te imbraci ci pentru felul in care te comporti. Sper ca ti-am fost de ajutor"-*
Ah.si sincer nu sunt de acord cu iuliana.Nu este absolut nicio problena daca vei continua sa te imbraci astfel chiar si dupa ce ai implinit 15 ani.Fiecare are propriul stil.Eu am aproape 15 ani si nu am nici cea mai mica intentie sa imi schimb stilul doar pentru a fi in pas cu moda si pentru a le arata celorlalti ca sunt cineva.Nu haina face pe om.
Asa eram si eu![]()
stateam intr-un grup de baieti [mai mari ca mine] si eu preferam sa fiu "una de a lor" decat genu de fetita "stilata" si super impopotzonata dupa care toti muncitorii fluiera si incep cu onomatopeele expirate de genul "pis pis" ![]()
, si nici acum nu pot sa spun ca am devenit una din acele fete, desi am mai crescut.
daca tie ti se pare comfortabil sa te imbraci in haine "baietesti" n-ai de cat! cand vei mai creste, daca vei vrea iti vei schimba stilul, daca nu-nu. nu lasa pe nimeni sa te schimbe
Si eu sunt mai,, razvratita``, si chiar imi place
. Prietenii nu au nimic de zis, si ai tai ar trebuie sa incerce sa te accepte asa cum esti, nu sa te schimbe. Cam asta as zice, in mare, dar poate ei vazand ca predomina stilul lor, incearca sa-i ademeneasca si pe ceilalti la el (nu este un lucru rau
), explica-le ca tu nu esti de acord, si asa cum tu nu comentezi stilul lor, sa iti urmeze exemplul.
marcel1272 întreabă: