| Diana06 a întrebat:

Spuneti-mi tot despre legenda "Bloody mary" :-s

Răspuns Câştigător
| Kidaa_9827 a răspuns:

O alta legenda urbana foarte populara la americani este "Bloody Mary". La americani "Bloody Mary" este mai mult un joc in care fantoma lui Mary este "chemata" la petreceri ca dovadă a curajului. Cel care are acest "curaj" trebuie sa ii pronunte numele de trei ori in timp ce se uita intr-o oglinda. Se spune ca fantoma va aparea in spatele celui care ii incateza numele si il va ucide.

Dintr-o gluma, trei colegi de liceu reusesc sa elibereze un spirit malefic.In noaptea in care are loc balul de absolvire, trei colegi, rostind o incantatie magica, reusesc sa elibereze un spirit malefic, iar consecintele acestui joc vor fi ingrozitoare, totul transformandu-se intr-un cosmar incredibil. Spiritul malefic ajunge sa-i terorizeze pe toti. Desi toata lumea stia legenda lui Bloody Mary, nimeni nu indraznea sa vorbeasca despre asta, insa, din clipa in care liceenii au recitat in gluma incantatia, spiritul razbunator a inceput sa bantuie nestingherit.

Noaptea balului se transforma intr-un cosmar ingrozitor, din pricina unei provocari facute de trei prieteni si colegi de liceu, care descatuseaza o forta malefica, in acest thriller terifiant.

Toata lumea stia de Legenda lui Bloody Mary, dar cand trei adolescenti recita in gluma o incantatie straveche, in cadrul unei provocari inocente, un spirit razbunator este adus la viata, care le pune in pericol viata. Mai intai, cei trei sunt rapiti de un grup de sportivi din echipa de fotbal a liceului; ei sunt curand salvati, dar sunt nevoiti apoi sa priveasca cum o amenintare invizibila ii ucide pe fiecare dintre rapitorii lor. Totul se intampla doar in imaginatia lor, sau spiritul lui Bloody Mary s-a intors din mormant pentru a-si razbuna moartea si a-i omori pe toti cei care ii stau in cale?

Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveştii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc.[1]

În folclorul contemporan, Bloody Mary este o fantomă sau o vrăjitoare care se spune că apare în oglindă atunci când numele ei este spus de trei ori (sau de mai multe ori, în funcţie de versiunea poveştii), de cele mai multe ori ca un joc la petrecerile în pijama. Alte poveşti similare folosesc nume ca Mary Worth, Mary Worthington, Hell Mary, Black Agnes şi multe altele.

În folclorul sau în cultura copiilor, „Bloody Mary" este un joc în care o fantomă cu acelaşi nume se spune că apare în oglindă atunci când este invocată. Cea mai des utilizată metodă prin care participanţii încearcă să o cheme este cea în care persoana trebuie să stea în faţa oglinzii pe întuneric (de cele mai multe ori în baie) şi să îi repete numele de trei ori.

Există mai multe variante ale ritualului. Unele dintre ele presupun scandarea de o sută de ori, la miezul nopţii, frecându-ţi ochii în timp ce te roteşti, cu apa curgând, sau rostindu-i numele de 13 ori cu o lumânare aprinsă. În alte variante ale legendei pesoana care o invoacă trebuie să spună „Bloody Mary, ţi-am omorât copilul!" („Bloody Mary, I killed your son!") sau „Ţi-am omorât copilul" („I killed your baby"). În aceste variante se crede că Bloody Mary este spiritul unei mame (de multe ori văduvă) care şi-a ucis copiii, sau o tânără mamă al cărui copil i-a fost furat, ceea ce a îndurerat-o profund şi a împins-o la sinucidere. În poveştile în care se crede că Mary a fost acuzată pe nedrept că şi-a ucis copiii persoana care o cheamă trebuie să spună „Cred în Mary Worth" („I belive in Mary Worth").

Acest joc este similar altuia care implică invocarea vrăjitoarei Bell în oglindă, la miezul nopţii. De obicei, jocul este un test de curaj, deoarece se crede că dacă Bloody Mary este invocată, ea va îl va omorî pe cel care a chemat-o într-un mod foarte violent, cum ar fi tăierea feţei, smulgerea ochilor, îl va face să-şi piardă minţile sau îl va lua cu ea în oglindă. Unele variante spun cred că dacă îi rosteşti numele de 13 ori într-o oglindă la miezul nopţii, ea va apărea şi îţi va da posibilitatea să vorbeşi cu o persoană decedată până la ora 00:01, când Bloody Mary şi persoana cu care ai cerut să vorbeşi vor dispărea. Alte versiuni spun că persoana care o invocă nu trebuie să o privească direct în ochi, ci să se uite la imaginea ei din oglindă; atunci ea îi va dezvălui viitorul în ceea ce priveşte căsătoria şi copiii.

În unele legende Bloody Mary este asociată cu Regina Maria I, cunoscută în istorie drept „Maria cea sângeroasă", datorită uciderii a cateva sute de Protestanţi. Viaţa reginei a fost marcată de câteva avorturi spontane sau sarcini false. Dacă Maria I ar fi născut un copil, acesta ar fi fondat o succesiune Romano-Catolică şi ar fi continuat persecuţiile religioase ale mamei sale şi după moartea ei. Unele speculaţii spun că avorturile au fost provocate. Ca urmare, unele poveşti spun că regina ar fi înnebunit din cauza pierderii copiilor săi.

Ritualul cu oglinda prin care Bloody Mary este invocată poate fi relaţionat şi cu o formă de prezicere a viitorului ce implică oglinzi şi întuneric care se practica odată de Halloween. Una dintre poveşti spunea că tinerele femei trebuie să urce căteva trepte cu spatele, ţinând într-o mână o lumânare, iar în cealaltă o oglindă, într-o casă întunecată. În timp ce ele privesc în oglindă ar putea vedea chipul viitorului lor soţ sau, în cel mai rău caz, craniul Morţii. Acest lucru semnifica faptul că fata respectivă va muri înainte de a se căsători.

poze cauta pe google la imagini si scrie bloody mary am cautat si eu si sunt cateva poze dar nu sunt concrete

4 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Aici o afli http://translate.google.ro/....../translate Vizionare placuta!

| Maria002 a răspuns:

Buna!Euite cateva informatii:
Era o fata de 17 ani care era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a vazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape.i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii,sus).a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie, fata fiind in coma in momentul inmormantarii.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau infipte de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel…

mai sunt si astea

-o femeie pe nume maria(mary) intr-un sat din anglia a nascut un copil complet hidos.Cand a crescut mare vazandu-se,copilul a fugit de acasa intr-o padure.Cel care l-a gasit la omorat.Oamenii din sat au crezut ca ea si-a ucis copilul si au propus sa fie omorata.Inainte sa fie omorata ea acerut o oglinda pentru a se vedea pentru ultima oara.Daca o invoci(rostindu-i numele de 13 ori si a 14 oara sa spui:"bloody mary eu ti-am ucis copilul")ea va aparea si te va omori.

-o regina cu un sot care avea mai multe sotii de frica,ca sotul ei sa nu doreasca sa se desparta de ea ucidea fete virgine si se imbaia in sangele lor.Dupa "baie" se stergea cu un prosop alb pe care il pata cu sange.Facea asa deoarece se spune ca o fata virgina este de 1000 de ori mai frumoasa decat una versata(inceputa)si ca sangele ei pur aduce frumusetea.Daca o invoci(…)in timp ce ti un prosop in mana pe prosop vor aparea pete de sange care nu mai trec,dar nu mori.

-o femeie care dorea sa se casatoreasca a fost lasata balta la altar.Dupa ce a vazut ca alesul ei nu mai vresa sa se casatoreasca cu ea a mers sa-l caute si l-a omorat.Daca rostesti "bloody mary" de 3 ori in oglinda la orice ora a zile apare in spatele tau intr-o rochie alba plina de sange si te omoara

Era o fata care se spune ca e Bloody Mary.Ea avea un par lung de invidiat (pe vremea aceea cica parul lung era o prada pentru hoti).Bloody Mary se pieptana de 100 de ori in fiecare seara.Ea se uita in oglina si se holba la frumusetia ei de invidiat.Intr-o zi un hot se ascunse in dulapul ei si a asteptat-o zi intreaga pana sa se pieptene pe par.Si a navalit pe ea.Ce credeti ca i-a facut?Se spune ca i-a taiat parul si nimic mai mult.Hotul a fugit,iar Bloody Mary a ramas aproape cheala
.Uitandu-se in oglinda ea a realizat ce a facut hotul.Dupa cam o ora (dupa "atac") ea s-a sinucis din cauza ca nu era frumoasa.Cica daca ai 18 ani (la varsta de 18 ani murise) si ii zici numele de 3 ori iti apare in oglinda cu parul tuns f.f. scurt ,plina de sange pe fata este ea.

Am incercat si nu mi-a dat nici un rezultat…nu stiu ce sa cred poate ca n-am avut destui anihappy….sau cine stie

O alta legenda urbana foarte populara la americani este "Bloody Mary". La americani "Bloody Mary" este mai mult un joc in care fantoma lui Mary este "chemata" la petreceri ca dovadă a curajului. Cel care are acest "curaj" trebuie sa ii pronunte numele de trei ori in timp ce se uita intr-o oglinda. Se spune ca fantoma va aparea in spatele celui care ii incateza numele si il va ucide.

Dintr-o gluma, trei colegi de liceu reusesc sa elibereze un spirit malefic.

In noaptea in care are loc balul de absolvire, trei colegi, rostind o incantatie magica, reusesc sa elibereze un spirit malefic, iar consecintele acestui joc vor fi ingrozitoare, totul transformandu-se intr-un cosmar incredibil. Spiritul malefic ajunge sa-i terorizeze pe toti. Desi toata lumea stia legenda lui Bloody Mary, nimeni nu indraznea sa vorbeasca despre asta, insa, din clipa in care liceenii au recitat in gluma incantatia, spiritul razbunator a inceput sa bantuie nestingherit.

Noaptea balului se transforma intr-un cosmar ingrozitor, din pricina unei provocari facute de trei prieteni si colegi de liceu, care descatuseaza o forta malefica, in acest thriller terifiant.

Toata lumea stia de Legenda lui Bloody Mary, dar cand trei adolescenti recita in gluma o incantatie straveche, in cadrul unei provocari inocente, un spirit razbunator este adus la viata, care le pune in pericol viata. Mai intai, cei trei sunt rapiti de un grup de sportivi din echipa de fotbal a liceului ; ei sunt curand salvati, dar sunt nevoiti apoi sa priveasca cum o amenintare invizibila ii ucide pe fiecare dintre rapitorii lor. Totul se intampla doar in imaginatia lor, sau spiritul lui Bloody Mary s-a intors din mormant pentru a-si razbuna moartea si a-i omori pe toti cei care ii stau in cale?

Bloody Mary este o fantomă sau vrăjitoare ce face parte din folclorul din Vest. Legenda spune că ea apare în oglindă atunci când numele ei este rostit de trei ori (sau câteodată de mai multe ori, depinzând de versiunea poveştii), deseori acest ritual fiind făcut la petreceri sau ca parte dintr-un joc.[1]

În folclorul contemporan, Bloody Mary este o fantomă sau o vrăjitoare care se spune că apare în oglindă atunci când numele ei este spus de trei ori (sau de mai multe ori, în funcţie de versiunea poveştii), de cele mai multe ori ca un joc la petrecerile în pijama. Alte poveşti similare folosesc nume ca Mary Worth, Mary Worthington, Hell Mary, Black Agnes şi multe altele.

În folclorul sau în cultura copiilor, „Bloody Mary" este un joc în care o fantomă cu acelaşi nume se spune că apare în oglindă atunci când este invocată. Cea mai des utilizată metodă prin care participanţii încearcă să o cheme este cea în care persoana trebuie să stea în faţa oglinzii pe întuneric (de cele mai multe ori în baie) şi să îi repete numele de trei ori.

Există mai multe variante ale ritualului. Unele dintre ele presupun scandarea de o sută de ori, la miezul nopţii, frecându-ţi ochii în timp ce te roteşti, cu apa curgând, sau rostindu-i numele de 13 ori cu o lumânare aprinsă. În alte variante ale legendei pesoana care o invoacă trebuie să spună „Bloody Mary, ţi-am omorât copilul!" („Bloody Mary, I killed your son!") sau „Ţi-am omorât copilul" („I killed your baby"). În aceste variante se crede că Bloody Mary este spiritul unei mame (de multe ori văduvă) care şi-a ucis copiii, sau o tânără mamă al cărui copil i-a fost furat, ceea ce a îndurerat-o profund şi a împins-o la sinucidere. În poveştile în care se crede că Mary a fost acuzată pe nedrept că şi-a ucis copiii persoana care o cheamă trebuie să spună „Cred în Mary Worth" („I belive in Mary Worth").

Acest joc este similar altuia care implică invocarea vrăjitoarei Bell în oglindă, la miezul nopţii. De obicei, jocul este un test de curaj, deoarece se crede că dacă Bloody Mary este invocată, ea va îl va omorî pe cel care a chemat-o într-un mod foarte violent, cum ar fi tăierea feţei, smulgerea ochilor, îl va face să-şi piardă minţile sau îl va lua cu ea în oglindă. Unele variante spun cred că dacă îi rosteşti numele de 13 ori într-o oglindă la miezul nopţii, ea va apărea şi îţi va da posibilitatea să vorbeşi cu o persoană decedată până la ora 00:01, când Bloody Mary şi persoana cu care ai cerut să vorbeşi vor dispărea. Alte versiuni spun că persoana care o invocă nu trebuie să o privească direct în ochi, ci să se uite la imaginea ei din oglindă; atunci ea îi va dezvălui viitorul în ceea ce priveşte căsătoria şi copiii.

În unele legende Bloody Mary este asociată cu Regina Maria I, cunoscută în istorie drept „Maria cea sângeroasă", datorită uciderii a cateva sute de Protestanţi. Viaţa reginei a fost marcată de câteva avorturi spontane sau sarcini false. Dacă Maria I ar fi născut un copil, acesta ar fi fondat o succesiune Romano-Catolică şi ar fi continuat persecuţiile religioase ale mamei sale şi după moartea ei. Unele speculaţii spun că avorturile au fost provocate. Ca urmare, unele poveşti spun că regina ar fi înnebunit din cauza pierderii copiilor săi.

Ritualul cu oglinda prin care Bloody Mary este invocată poate fi relaţionat şi cu o formă de prezicere a viitorului ce implică oglinzi şi întuneric care se practica odată de Halloween. Una dintre poveşti spunea că tinerele femei trebuie să urce căteva trepte cu spatele, ţinând într-o mână o lumânare, iar în cealaltă o oglindă, într-o casă întunecată. În timp ce ele privesc în oglindă ar putea vedea chipul viitorului lor soţ sau, în cel mai rău caz, craniul Morţii. Acest lucru semnifica faptul că fata respectivă va muri înainte de a se căsători.

Asta e tot ce stiu!
Sper ca am fost de ajutor!

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Eu am incercat si nu se intampla nimic

eu stiu 3 legende

legenda1 : era o fata de 13 ani a murit arsa de vie. daca o invoci trebuie sa fii undeva cu foc (la un gratar) si cica iti apare in foc

legenda2: ca a fost o mireasa cel cu care trebuai sa se casatoreasca nu a venit la nunta. ea s-a dus si l-a cautat si l-a omorat (nu mai stiu cum). atunci cand o invoci trebuie sa fii in fata unei oglinzi si cand ti se arata este intr-o rochie de mireasa si plinda de sange.cica te zgarie pe gat si mori

legenda3: era o fata de 17 ani are era ff bolnava(o boala contagioasa) tatal sau care era medic a fazut ca nu mai are suflate si a hotarat sa o ingroape. i-a legat de mana o franghie legata de un clopotel(clopotelul era pe niste chestii, sus). a doua zi dimineata tata ei a vazut ca u mai era la locul lui(clopotelul) si-a dat seama ca a ongropat-o de vie.cand a dezgropat-o a gasit-o plina de sange si unghiile ei erau lipite de capacul sicriului.cand ti se arata(intr-o oglinda) auzi un clopotel

scary, nu?

| Sevenup a răspuns:

'The legend of Bloody Mary'. Uita'te la filmul asta si intelegi tuhappy

Întrebări similare