| XxAndreiMasterxX a întrebat:

Stie cineva care poate fi motivul de ma doare capul? simptomele is as aeu cred ca e de la ochi(precizez ca stau foarte mult la pc si nu prea imi odihnesc ochiul)si eu m-am gandit ca poate de la ochi este simt durerea exact de la baza ochiului stan pana cam la sfarsitul tamplec exact in linie pana unde sunt alea de la ochi. smt exact cum mar gandila si ma doare ce pot face de la ce poate fi? vreau sa imi treaca e o senzatie naspa. dau funda.

6 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Sincer si eu am aceeasi probleme, si am fost la doctor si mi-a zis sa nu mai stau asa mult la calculator sau macar sa fac pauze, sa te odihnesti, la fel de mult cat si stai.

| DEBrown a răspuns:

Vezi ca aceasta problema o aveam si eu, acum vreo doua luni. Sau nu stiu daca exact ca tine, dar ceva asemanator. S-ar putea sa ai miopie (vedere neclara la distanta) si se caracterizeaza prin dureri de cap, oboseala la ochi, cel putin atata timp cat nu porti dioptriile pentru vederea buna. Ar trebui sa te duci la medicul tau de familie si sa i-ei o trimitere spre oftalmolog. Cu atat mai repede cu atat mai bine.

| misu a răspuns:

Posibil sa ai o iritatie sau probleme cu dioptriile. fa totusi un control

| educatie2021 a răspuns:

Uita-te mai putin la pc

| lory92 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat chestia asta incepand din mai.Si prin septembrie am fost la un control. S'a dovedit ca oboseala era de vina. Daca durerile sunt in zona fruntii, poate fi si o problema oftalmologica.Iti recomand un ecran protector, la fiecare o jumatate de ora sa faci pauza de 1-2 min si incearca sa scurtezi timpul petrecut la PC.Multa bafta!

| briiana a răspuns:

Eu zic sa iti faci si un control la vedere.Macar sa incerci sa fi sigurhappy